Închide meniul

Ce reacţie lui Rinat Ahmetov după ce Mircea Lucescu a câştigat titlu cu rivala Dinamo Kiev. Ce i-a transmis lui Igor Surkis

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2021, 6:39 / Actualizat: 14 iunie 2022, 17:07

Ce reacţie lui Rinat Ahmetov după ce Mircea Lucescu a câştigat titlu cu rivala Dinamo Kiev. Ce i-a transmis lui Igor Surkis

ProfimediaImages

Mircea Lucescu a câştigat titlul cu Dinamo Kiev

„Rinat Ahmetov a fost primul care m-a felicitat. Nici nu apucasem să intru în vestiar şi telefonul a sunat. În ciuda faptului că era ziua mamei lui, pe care o şi felicit, Rinat m-a felicitat cu căldură. Este o persoana inteligentă care ştie să facă bani, dar şi cum se formează o echipă mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă nu există Dinamo, nu ar fi nici Şahtior. Şi invers. Azi, în Ucraina, sunt două cluburi care luptă pentru supremaţie, Şahtior şi Dinamo. Dinamo compensează componenta financiară cu ambiţie. Vă asigur că toate meciurile din acest sezon au fost jucate pentru aceste medalii. Nimeni nu ne-a oferit acest titlu. Dacă „minerii” au devenit mai slabi? E treaba lor să stabilească asta. Nici următorul sezon nu va fi uşor”, a spus Surkis, citat de football.ua.

Igor Surkis a dezvăluit ce prime vor primi Mircea Lucescu şi jucătorii lui Dinamo Kiev

Mircea Lucescu este antrenorul român al momentului. Tehnicianul de 75 de ani a făcut-o campioană pe Dinamo Kiev şi a întrerupt hegemonia echipei cu care a cucerit opt titluri, Şahtior Doneţk.

Patronul lui Dinamo Kiev a anunţat deja că Mircea Lucescu va rămâne antrenorul echipei şi în sezonul viitor. Acum trebuie să bage adânc mâna în buzunar şi să plătească primele pentru îndeplinirea obiectivului. „Fiecare component al echipei va primi ceea ce are trecut în contract. Jucătorii ştiau câţi bani urmau să încaseze dacă deveneau campioni.

(Este posibil să îşi cumpere un apartament sau o maşină?) Sunt diferite tipuri de maşini şi de apartamente. Poate îşi pot lua o gasonieră sau o maşină bună. Trebuie să vedem unde îşi doreşte fiecare să locuiască”, a declarat Igor Surkis pentru sursa citată.

Reclamă

Românul ar fi acceptat un salariu anual de 1.2 milioane de euro. Tehnicianul de 75 de ani va primi un bonus consistent după ce a făcut-o pe Dinamo Kiev campioană. Jurnaliştii ucraineni au dezvăluit că acesta se ridică la 500.000 de euro.

Mirce Lucescu, în război cu fanii

Ultraşii lui Dinamo Kiev nu pot uita trecutul lui Mircea Lucescu, românul care a câştigat 8 titluri cu rivala Şahtior. Nu vor fi alături de el nici dacă la Kiev va ajunge trofeul UEFA Champions League.

„Vara trecută, mișcarea fanilor Dinamo Kiev a decis să renunțe la sprijinul activ pentru echipă, cât timp Lucescu este antrenorul principal. Motivul acestei decizii nu are legătură cu calitatea profesională a românului, ci cu calitățile sale umane, de care cu siguranță nu suntem mulțumiți.

Reclamă 4 / 0/3

În consecință, această decizie nu se va modifica indiferent de numărul de trofee câștigate. Chiar dacă Dinamo câștigă UEFA Champions League pentru Kiev, tot se va auzi din tribune: „Lucescu, go away!”. Lucescu nu are loc la Dinamo Kiev! Acesta este punctul nostru de vedere, avem dreptul la el și îl vom apăra clar, consecvent și de la meci la meci”, au scris ultraşii lui Dinamo, într-o postare pe Instagram.

Recomandări
  • Mircea Lucescu a câştigat 8 titluri cu Şahtior Doneţk
  • Il Luce poate face eventul cu Dinamo Kiev

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și