Închide meniul

Reacția lui Thomas Tuchel după ce Roman Abramovich a anunțat că vinde Chelsea! ”Băieții vorbesc despre asta, toată lumea vorbește despre asta”

Dan Roșu Publicat: 3 martie 2022, 9:20

Reclamă
Reacția lui Thomas Tuchel după ce Roman Abramovich a anunțat că vinde Chelsea! ”Băieții vorbesc despre asta, toată lumea vorbește despre asta”

Roman Abramovich, alături de Thomas Tuchel

Profimedia Images

Tuchel a vorbit după ce Chelsea s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Angliei, după 3-2 pe terenul lui Luton, echipă de divizia secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția lui Thomas Tuchel după ce Roman Abramovich a anunțat că vinde Chelsea

”Ei bine, știți, am auzit zvonurile de-a lungul zilei și acum sunt deja și la televizor, iar când avem întâlniri de echipă și mâncăm împreună, băieții vorbesc despre asta, toată lumea vorbește despre asta. Deci, da, este o veste mare, să așteptăm și să vedem ce e mai bun și să vedem ce ne aduce.

Cred că fiecare decizie pe care o ia este decizia corectă. Este alegerea lui, este clubul lui și nu este la latitudinea mea să comentez. Chiar dacă vreau să răspund, nu știu exact. Pe termen foarte scurt cred că pentru noi, ca echipă, personal și jucători, sperăm că nu se va schimba prea mult. Sau poate chiar nu se schimbă nimic”, a spus Tuchel, citat de BBC Sport.

Roman Abramovich a confirmat că vinde Chelsea

Miliardarul rus a luat această decizie în contextul războiului din Ucraina, fiind considerat un apropiat al lui Vladimir Putin.

„Mi se rupe sufletul că mă despart așa de acest club. Cu toate acestea, cred că acest lucru este în interesul echipei.

Reclamă

Sper că voi putea vizita Stamford Bridge pentru ultima dată, pentru a îmi lua rămas bun de la voi„, a fost mesajul lui Roman Abramovich pentru fani.

După 18 ani petrecuți la conducerea clubului, Abramovich poate obține trei miliarde de euro în schimbul pachetului majoritar de acțiuni. A anunțat că banii îi va dona unei fundații care va ajuta victimele războiului din Ucraina.

„Vânzarea clubului nu va fi accelerată, dar va urma un proces echitabil. Nu voi cere rambursarea niciunui împrumut. Niciodată nu a fost vorba despre afaceri sau bani, ci despre pasiune pură pentru joc și club„, a ținut să precizeze Abramovich în cadrul aceluiași comunicat, potrivit bbc.com.

Reclamă 4 / 0/3

Abramovich a virat 1.5 miliarde de lire sterline (n.r. 1.8 miliarde de euro) în bugetul clubului londonez, din momentul în care a venit la conducere. Toți banii au ajuns însă sub formă de împrumut! Și-a scos deja pachetul majoritar de acțiuni la vânzare și a primit trei oferte. Campioana Europei este pe punctul de a avea un nou patron. Hansjorg Wyss, un miliardar elvețian, este pe lista scurt a posibililor succesori ai lui Abramovich.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și