Închide meniul

Reacţii în lanţ după ce Andrea Compagno a fost convocat pe lista preliminară la naţionala Italiei: „Mi-a plăcut tot timpul. Şi fizicul îl ajută!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 martie 2023, 20:31

Reacţii în lanţ după ce Andrea Compagno a fost convocat pe lista preliminară la naţionala Italiei: „Mi-a plăcut tot timpul. Şi fizicul îl ajută!

Andrea Compagno a primit o ofertă spectaculoasă la arabi

Andrea Compagno, în timpul unui meci pentru FCSB/ Profimedia

Reacţii în lanţ după ce Andrea Compagno a fost convocat pe lista preliminară la naţionala Italiei, Ion Crăciunescu a avut cuvinte de laudă la adresa atacantului italian de FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Crăciunescu şi Ilie Dumitrescu au reacţionat imediat după ce au aflat că Andrea Compagno a fost convocat pe lista preliminară a naţionalei Italiei.

Reacţii în lanţ după ce Andrea Compagno a fost convocat pe lista preliminară la naţionala Italiei

Compagno n-are calități? Mie mi-a plăcut tot timpul. Și fizicul îl ajută”, a spus Ion Crăciunescu la digisport.ro.

Ilie Dumitrescu s-a gândit imediat la concurenţa pe care o poate avea atacantul de la FCSB. ”Ce concurență! Immobile, număr 9 autentic. Cine mai e?”, s-a întrebat fostul mare internaţional român.

Mihai Stoica anunță că Andrea Compagno a fost convocat pe lista preliminară a naționalei Italiei

Mihai Stoica anunță că Andrea Compagno a fost convocat pe lista preliminară a naționalei Italiei. MM susține că atacantul lui FCSB se află printre jucătorii chemați de Roberto Mancini pentru duelurile cu Anglia și Malta, din debutul preliminariilor EURO 2024.

Reclamă

MM Stoica a spus că FCSB a fost informat prin email cu privire la convocarea lui Andrea Compagno la naționala Italiei.

„Mi se întâmplă rar să mă emoținez, noroc că am scris ce vreau să zic. Avem un jucător la naționala campioană europeană en-titre, Compagno la naționala Italiei. Andrea are o sârguință cum rar am văzut.

M-a sunat Argăseală și mi-a zis: «Te-ai uitat pe mail? Compagno a fost convcat la națională». Am zis, mă ia la mișto. Prima dată m-am gândit la care națională, că el nu e român. Nu am avut niciun jucător convocat la o națională de nivelul ăsta”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB ar fi primit următorul mail din partea Federației Italiene de Fotbal, conform declarațiilor lui Mihai Stoica: „Andrea Compagno a fost selectat în lista preliminară pentru meciurile cu Anglia, 23 martie de la ora 21:45, de la Napoli și cu Malta, 26 martie, de la ora 21:45″.

Italia este în grupa C în preliminariile EURO 2024, alături de Macedonia de Nord, Ucraina, Anglia și Malta.

Până acum, Compagno nu a reprezentat Italia nici măcar la nivel de juniori. În 2022, a fost atacantul italian cu cele mai multe goluri marcate, 24, peste Ciro Immobile, 20.

Andrea Compagno l-a egalat pe Marko Dugandzic în topul golgheterilor din Liga 1

Andrea Compagno a reuşit să marcheze două goluri în partida dintre FCSB şi Petrolul,4-1, şi astfel l-a egalat pe Marko Dugandzic, atacantul de la Rapid, în topul golgheterilor din Liga 1. Atacantul italian a pus capăt astfel unei secete de trei etape fără gol marcat.

Andrea Compago a ajuns la 16 goluri marcate în acest sezon de Liga 1. Italianul l-a egalat astfel pe rivalul de la Rapid, Marko Dugandzic, care de asemenea a marcat 16 goluri în actuala stagiune.

Compagno a marcat de două ori în poarta celor de la Petrolul, în confruntarea din etapa a 28-a din Liga 1. Italianul a punctat din penalty în prima repriză, în minutul 29, şi ulterior a reuşit „dubla” în repriza secundă, în minutul 57.

Dintre cele 16 goluri din acest sezon ale vârfului italian de 26 de ani, 11 au fost reuşite în tricoul roş-albaştrilor, iar restul de cinci au fost reuşite pe vremea când evolua la FC U Craiova 1948.

Reclamă

Totodată, este de menţionat faptul că Andrea Compagno a marcat de opt ori de la punctul cu var.

De cealaltă parte, rivalul Marko Dugandzic a reuşit toate cele 16 goluri din acest sezon în tricoul Rapidului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și