Închide meniul

Reacţii vehemente după gafa de la tragerea la sorţi a „optimilor” UEFA Champions League. „Este incredibil!”. Haos total la Nyon

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 decembrie 2021, 14:53

Reacţii vehemente după gafa de la tragerea la sorţi a „optimilor UEFA Champions League. „Este incredibil!. Haos total la Nyon

Reacţii dure după tragerea la sorţi a optimilor Champions League

Profimediaimages

Update 15:10: UEFA a decis ca tragerea la sorţi a optimilor Ligii Campionilor să fie anulată. Noua tragere va avea loc luni, la ora 16:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gafă uluitoare la tragerea la sorţi a optimilor Ligii Campionilor

Este incredibil! Vor reface cei de la UEFA întreaga tragere la sorţi sau o vor lua de la capăt de acolo unde a fost făcută greşeala? În orice caz, dacă a avut loc o eroare trebuie să se tragă din nou la sorţi?„, a fost reacţia imediată a lui Michael Owen.

Jurnalistul de la ESPN, Rodrigo Faez, a anunţat că este pe punctul de a se ajunge la un acord la UEFA pentru refacerea tragerii la sorţi.

UEFA este pe punctul de a accepta să se refacă tragerea la sorţi. Este o opţiune viabilă în acest moment ca urmare a neregulilor acare au avut loc înainte şi după reclamaţiile făcute de mai multe echipe, vom vedea dacă se confirmă„, a reacţionat Faez.

Reclamă

Reporterul CBC a dezvăluit că e nebunie totală la Nyon. „Real Madrid va cere la UEFA să se refacă tragerea la sorţi de după ce au dat peste Benfica. Eroarea ar fi avut loc după acel moment”, a dezvăluit Guillem Balague. Tot el a transmis că Villarreal a acceptat să se refacă tragerea la sorţi pentru a se păstra integritatea competiţiei.

Ce s-a întâmplat la tragerea la sorţi

Conform Marca, cei de la Atletico Madrid au cerut explicaţii celor de la UEFA, în urma erorii care i-a adus-o adversară pe Bayern Munchen. Eroarea a apărut înainte de tragerea acestui meci.

Calculatorul a comis o eroare şi a apărut posibilitatea ca Manchester United să joace cu Villarreal în optimi. Greşeala a fost reparată, Submarinul Galben picând cu Manchester City. Giorgio Marchetti a explicat imediat de ce cele două echipe nu se pot întâlni.

Reclamă 4 / 0/3

Dar tot el a fost cel care nu a sesizat că Manchester United nu a intrat în urna adversarelor lui Atletico, spunând în direct că Manchester United a fost deja extrasă.

Recomandări

Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00

Nebunie la tragerea la sorţi a optimilor UEFA Champins League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și