Închide meniul

Real Madrid a râs când a auzit cât cere PSG pentru Kylian Mbappe. Cât sunt dispuşi madrilenii să plătească pentru francez

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 22 august 2023, 17:25

Real Madrid a râs când a auzit cât cere PSG pentru Kylian Mbappe. Cât sunt dispuşi madrilenii să plătească pentru francez

Real Madrid a râs când a auzit cât cere PSG pentru Kylian Mbappe

Kylian Mbappe, în Toulouse - PSG / Profimedia

Real Madrid a râs când a auzit cât cere PSG pentru Kylian Mbappe. Reprimit în lotul lui Luis Enrique, campionul mondial încă poate pleca de pe Parc des Princes, iar oficialii campioanei din Ligue 1 i-au stabilit preţul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG cere 250 de milioane de euro pentru transferul lui Kylian Mbappe, sumă considerată mult prea mare pentru Real Madrid. Suma cerută de parizieni este mult mai mare decât cea pe care formaţia de pe Santiago Bernabeu este dispusă să plătească pentru aducerea starului francez.

Real Madrid a râs când a auzit cât cere PSG pentru Kylian Mbappe. Cât sunt dispuşi madrilenii să plătească pentru francez

Real Madrid nu se gândeşte să plătească 250 de milioane de euro pentru transferul lui Kylian Mbappe, suma fixată de conducerea lui PSG. Potrivit eldebate.com, oficialii madrileni au râs atunci când au auzit cât cere campioana din Ligue 1 pentru fotbalistul care nu vrea să îşi prelungească contractul cu parizenii.

Potrivit sursei menţionate mai sus, Real Madrid are şi o limită în ceea ce priveşte transferul lui Kylian Mbappe. Echipa de pe Santiago Bernabeu nu vrea să plătească mai mult de 175 de milioane de euro pentru starul francez, în această sumă fiind incluse şi bonusurile. Astfel, oferta iniţială a celor de la Real Madrid pentru Mbappe se apropie de 130 de milioane de euro, puţin peste jumătate din suma cerută de parizieni.

Rămâne de văzut la ce înţelegere vor ajunge cele două echipe, mai ales că Real Madrid este dispusă să meargă mai departe, în cazul în care nu va reuşi să îl aducă pe Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu până vara viitoare, cel târziu.

Reclamă

Promisiunea făcută de Kylian Mbappe lui Nasser Al-Khelaifi! Ce i-a transmis starul francez preşedintelui de la PSG

Kylian Mbappe a fost în centrul atenţiei în această vară, după ce a trimis o scrisoare conducerii lui PSG şi anunţa că nu îşi va activa clauza de prelungire a contractului, care va expira în iunie 2024.

Timp de o lună, Mbappe a fost exclus din lotul parizienilor, el nefăcând deplasarea în Asia, acolo unde PSG s-a pregătit înaintea noului sezon. Campionul mondial cu Franţa nu a jucat nici în prima etapă cu Lorient, dar el a revenit o zi mai târziu la antrenamente şi a debutat în noul sezon la meciul din etapa a doua. El a înscris pentru PSG în remiza de pe terenul lui Toulouse.

Chiar dacă viitorul lui Mbappe se află în continuare sub semnul întrebării, presa din Spania anunţă că francezul nu vrea să plece cu scandal de pe Parc des Princes. Potrivit marca.com, Kylian Mbappe i-a promis lui Nasser Al-Khelaifi că nu va pleca de la campioana Franţei fără ca PSG să fie răsplătită:

Reclamă 4 / 0/3

„Mbappe nu îşi va duce la bun sfârşit contractul care expiră în iunie 2024 pentru a pleca gratis”, au anunţat spaniolii. „Dacă Mbappe le spune că nu va prelungi contractul, atunci varianta vânzării sale prinde contur şi mai mult. El a refuzat mai multe oferte de a prelungi contractul în ultimele luni. Real Madrid nu va face vreo ofertă, dar aşteaptă să fie contactată de conducerea pariziană”, au mai scris spaniolii de la marca.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și