Închide meniul

Promisiunea făcută de Kylian Mbappe lui Nasser Al-Khelaifi! Ce i-a transmis starul francez preşedintelui de la PSG

Alex Masgras Publicat: 21 august 2023, 14:58

Reclamă
Promisiunea făcută de Kylian Mbappe lui Nasser Al-Khelaifi! Ce i-a transmis starul francez preşedintelui de la PSG

S-a aflat ce reprezintă acordul dintre Kylian Mbappe şi PSG

Nasser Al-Khelaifi şi Kylian Mbappe / Profimedia

Promisiunea făcută de Kylian Mbappe lui Nasser Al-Khelaifi! Atacantul francez de 24 de ani s-a întors în lotul echipei lui Luis Enrique şi a marcat în primul meci disputat în acest sezon, în deplasarea de la Toulouse, încheiată la egalitate, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a revenit în echipa campioanei din Ligue 1, viitorul francezului este în continuare sub semnul întrebării. Mbappe mai are contract cu PSG până în iunie 2024 şi nu dă semne că s-a răzgândit în privinţa prelungirii contractului.

Promisiunea făcută de Kylian Mbappe lui Nasser Al-Khelaifi! Ce i-a transmis starul francez preşedintelui de la PSG

Kylian Mbappe a fost în centrul atenţiei în această vară, după ce a trimis o scrisoare conducerii lui PSG şi anunţa că nu îşi va activa clauza de prelungire a contractului, care va expira în iunie 2024.

Timp de o lună, Mbappe a fost exclus din lotul parizienilor, el nefăcând deplasarea în Asia, acolo unde PSG s-a pregătit înaintea noului sezon. Campionul mondial cu Franţa nu a jucat nici în prima etapă cu Lorient, dar el a revenit o zi mai târziu la antrenamente şi a debutat în noul sezon la meciul din etapa a doua. El a înscris pentru PSG în remiza de pe terenul lui Toulouse.

Chiar dacă viitorul lui Mbappe se află în continuare sub semnul întrebării, presa din Spania anunţă că francezul nu vrea să plece cu scandal de pe Parc des Princes. Potrivit marca.com, Kylian Mbappe i-a promis lui Nasser Al-Khelaifi că nu va pleca de la campioana Franţei fără ca PSG să fie răsplătită:

Reclamă

„Mbappe nu îşi va duce la bun sfârşit contractul care expiră în iunie 2024 pentru a pleca gratis”, au anunţat spaniolii. „Dacă Mbappe le spune că nu va prelungi contractul, atunci varianta vânzării sale prinde contur şi mai mult. El a refuzat mai multe oferte de a prelungi contractul în ultimele luni. Real Madrid nu va face vreo ofertă, dar aşteaptă să fie contactată de conducerea pariziană”, au mai scris spaniolii de la marca.com.

Kylian Mbappe a marcat la primul meci de la revenirea în lotul lui PSG. Atacantul a transformat o lovitură de la 11 metri

La meciul cu Toulouse, din etapa a 2-a din Ligue 1, Kylian Mbappe a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 61 al partidei și a stabilit avantajul echipei sale pe tabela de marcaj. Astfel, acesta a marcat cu dreptul revenirea în lotul echipei pregătite de Luis Enrique.

Chiar dacă a revenit în lotul echipei din Paris, Mbappe nu și-a prelungit înțelegerea cu formația. Contractul acestuia expiră în vara anului 2024, iar intenția acestuia ar fi de a semna cu Real Madrid, în momentul în care actualul contract cu PSG va expira.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul de față, Mbappe este cotat la suma de 180 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A ajuns în capitala Franței în anul 2018, atunci când a fost cumpărat de la Monaco pentru suma de 180 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și