Închide meniul

Real Madrid – Al-Hilal, în finala Campionatului Mondial al Cluburilor! „Galacticii” s-au distrat cu Al Ahly în penultimul act. Vinicius și Rodrygo, goluri de pus în ramă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 februarie 2023, 23:04

Real Madrid – Al-Hilal, în finala Campionatului Mondial al Cluburilor! „Galacticii s-au distrat cu Al Ahly în penultimul act. Vinicius și Rodrygo, goluri de pus în ramă

Real Madrid s-a calificat în finala Campionatului Mondial al Cluburilor

Real Madrid s-a calificat în finala Campionatului Mondial al Cluburilor / Profimedia

  • Real Madrid – Al-Hilal, în finala Campionatului Mondial al Cluburilor
  • „Galacticii” s-au distrat cu Al Ahly în penultimul act

Real Madrid și Al-Hilal se vor duela în finala Campionatului Mondial al Cluburilor. „Galacticii” au învins Al Ahly în penultimul act, scor 4-1, la Rabat. Câștigătoarea UEFA Champions League se va lupta cu Al-Hilal, pe 11 februarie, pentru al 5-lea titlu de campioană mondială la nivel de cluburi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a mai cucerit prestigiosul trofeu în 2014, 2016, 2017 și 2018. Echipa lui Carlo Ancelotti a intrat în competiție direct în semifinale, unde a dat piept cu Al Ahly.

Real Madrid – Al-Hilal, în finala Campionatului Mondial al Cluburilor! „Galacticii” au învins Al Ahly în penultimul act

Real Madrid a câștigat fără mari emoții meciul cu formația din Egipt, calificată la Campionatul Mondial al Cluburilor din postura de finalistă a CAF Champions League, în sezonul 2021/2022.

Reclamă

Vinicius Jr a deschis scorul în minutul 42, cu o „scăriță” de efect peste portarul lui Al Ahly. Federico Valverde a dublat avantajul campioanei Spaniei imediat după pauză. Mijlocașul uruguayan a profitat de o respingere a portarului în careu și a finalizat elegant, după ce a fentat defensiva egiptenilor.

Al Ahly a redus din diferență în minutul 65. Maaloul a marcat din penalty, după un fault comis de Eduardo Camavinga în propriul careu. La rândul lor, spaniolii au beneficiat de un penalty în minutul 87, dar Luca Modric a ratat.

Reclamă

Rodrigo și-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 90+3, cu un gol superb. Brazilianul a reușit o combinație minunată cu Dani Ceballos. Mijlocașul iberic i-a pasat cu călcâiul lui Rodrygo, iar atacantul Realului a încheiat faza tot cu o „scăriță”.

Puștiul Sergio Arribas a marcat în minutul 90+8, la câteva secunde după ce a intrat pe teren!

Sergio Arribas a stabilit scorul final în minutul 90+8, la câteva secunde după ce a fost introdus pe teren. Puștiul de 21 de ani al Realului a marcat cu un șut la firul ierbii, la colțul lung.

În ultimul act, Real Madrid se va lupta pentru trofeu cu Al-Hilal. Echipa din Arabia Saudită a primit „biletele” la Campionatul Mondial al Cluburilor din partea AFC și, pe drumul către semifinale, a eliminat Wydad Casablanca, scor 1-1 (5-3 d.l.d.), și Flamengo, scor 3-2.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid a câștigat ultima oară Campionatul Mondial al Cluburilor în urmă cu 5 ani. „Galacticii” și-au asigurat locul la ediția respectivă după ce au învins Liverpool în finala UEFA Champions League, scor 3-1.

Câștigătoarele ultimelor 5 ediții de la Campionatul Mondial al Cluburilor:

  • 2022: Chelsea
  • 2021: Bayern Munchen
  • 2019: Liverpool
  • 2018: Real Madrid
  • 2017: Real Madrid

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul