Închide meniul

Carlo Ancelotti nu renunţă la titlu, după Mallorca – Real Madrid 1-0: „Nu s-a terminat!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 februarie 2023, 18:26

Carlo Ancelotti nu renunţă la titlu, după Mallorca – Real Madrid 1-0: „Nu s-a terminat!

Carlo Ancelotti nu renunţă la titlu, după Mallorca - Real Madrid 1-0

Carlo Ancelotti, în timpul unei conferinţe de presă

Carlo Ancelotti a vorbit despre şansele la titlu ale lui Real Madrid, după înfrângerea cu Mallorca. Managerul italian susţine că mai sunt multe meciuri de jucat în campionat, iar echipa sa se va lupta pentru victorie în fiecare partidă rămasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a ratat şansa de a se apropia de Barcelona, liderul din La Liga. „Galactici” au suferit o înfrângere-şoc pe terenul celor de la Mallorca, Marco Asensio ratând şi o lovitură de la punctul cu var.

Carlo Ancelotti nu renunţă la titlu, după Mallorca – Real Madrid 1-0

Carlo Ancelotti a oferit primele declaraţii, după ultima partidă a echipei sale. Întrebat despre şansele la titlu în Spania, managerul italian susţine că încă mai sunt şanse, deşi Barcelona se poate distanţa la opt puncte, dacă va reuşi să o învingă pe Sevilla.

„Fiecare meci pe care îl jucăm este foarte important. Acum trebuie să ne concentrăm pe Campionatul Mondial al Cluburilor, pe care vrem să îl câştigăm, şi după vom lupta în campionat până la final. Nu este nimic terminat încă, sunt multe meciuri rămasede disputat. În fiecare meci ni se poate întâmpla ceea ce s-a întâmplat în partida cu Mallorca”, a declarat Carlo Ancelotti, pentru as.com.

Totodată, Carlo Ancelotti a vorbit şi despre înfrângerea suferită cu Mallorca. Managerul campioanei Spaniei susţine că diferenţa s-a făcut la micile detalii, iar în privinţa executantului de la 11 metri, susţine că el a fost acela care l-a ales pe Marco Asensio.

Reclamă

„Este o înfrângere care doare mult, dar ne aşteptam la un astfel de meci. Ne-am pregătit din plin pentur un meci greu, cu multe faulturi şi întreruperi. Micile detalii au decis meciul. Am fost foarte afectaţi de faptul că am încasat un gol repede şi am ratat un penalty. Meciul, ca idee, nu a fost rău, în opinia mea, dar au fost multe întreruperi. Ne gândim cu entuziasm la Campionatul Mondial al Cluburilor acum.

(N.r. L-aţi ales pe Marco Asensio pentru a executa penalty?) Eu l-am ales. Primul executant este Karim Benzema, al doilea Luka Modric, şi după poate fi altul: Kroos, Asensio, Rodrygo… Este ales de mine”, a mai spus Carlo Ancelotti, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Carlo Ancelotti, declarație neașteptată despre Pep Guardiola

Carlo Ancelotti, antrenorul celor de la Real Madrid, a avut o declarație neașteptată despre Pep Guardiola.

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea partidei cu Valencia, din etapa trecută, Carlo Ancelotti a declarat că nu există vreun antrenor de fotbal care să nu fi fost concendiat, cu excepția lui Pep Gaurdiola. Însă, acesta este convins că, într-o zi, inclusv Guardiola va fi concendiat, dacă va continua să antreneze.

„Când se schimbă un antrenor, nu se face doar din cauza greșelilor sale, ci pentru a schimba o dinamică negativă și, de asemenea, pentru a pune mai multă responsabilitate asupra jucătorilor. Mâine Valencia va fi super motivată.

Cred că pentru un antrenor, a fi concediat face parte din treaba noastră. Nu există un antrenor în lume care să nu fi fost concediat. Cred că singurul este Guardiola. Dacă Pep va continua să antreneze, va veni și ziua în care îl vor da afară”, a declarat Carlo Ancelotti, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Valencia.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și