Închide meniul

Real Madrid are o variantă de rezervă, în cazul în care va rata transferul lui Kylian Mbappe. Pe cine au pus ochii madrilenii

Alex Ioniță Publicat: 10 septembrie 2023, 15:43

Reclamă
Real Madrid are o variantă de rezervă, în cazul în care va rata transferul lui Kylian Mbappe. Pe cine au pus ochii madrilenii

Real Madrid are o variantă de rezervă, în cazul în care va rata transferul lui Kylian Mbappe

Real Madrid / Profimediaimages

Real Madrid are o variantă de rezervă, în cazul în care va rata transferul lui Kylian Mbappe. Carlo Ancelotti are acum o nouă țintă, pentru următoarea perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În această vară, Real Madrid a reușit să îi transfere pe Jude Bellingham, Arda Guler, Fran Garcia, Fran Garcia, Kepa Arizzabalaga și pe Joselu. Totuși, marele vis al galacticilor, acela ca Mbappe să vină la Madrid, nu s-a împlinit în această perioadă de mercato. În această vară, starul francez s-a aflat într-un conflict cu oficialii de la PSG, dar a fost, în cele din urmă, reprimit în lot.

Real Madrid are o variantă de rezervă, în cazul în care va rata transferul lui Kylian Mbappe. Julian Alvarez, în atenția oficialilor de pe Bernabeu

Potrivit informațiilor oferite de fichajes.net, oficialii celor de la Real Madrid au acum un plan B, pentru situația în care varianta Kylian Mbappe ar pica. Este vorba despre starul celor de la Manchester City, Julian Alvarez.

Argentinianul a ajuns în lotul „cetățenilor” în luna ianuarie a anului 2022, iar evoluțiile acestuia i-au impresionat pe madrileni. De la sosirea în lotul echipei lui Pep Guardiola, Alvarez a narcat de 19 ori și a oferit 6 pase decisive în 55 de partide jucate.

În cariera sa, tânărul atacant a mai jucat pentru Atketuci Atalaya și River Plate. Pentru transferul acestuia, campioana Angliei le-a plătit celor de la River Plate suma de 21,4 milioane de euro.

Reclamă

În momentul de față a adunat 23 de meciuri pentru echipa națională, în care a reușit să marcheze de 7 ori. A participat la Cupa Mondială din Qatar alături de Argentina, competiție pe care a și câștigat-o. La turneul final a reușit să marcheze de 4 ori.

Vinicius va sta „pe bară” cel puţin o lună la Real Madrid

Real Madrid are parte de vești proaste, după accidentarea suferită de Vinicius. Starul brazilian a fost supus mai multor teste medicale, iar medicii au stabilit faptul că acesta ar putea sta „pe bară” chiar și o lună, riscând să rateze derby-ul cu Atletico Madrid de la finalul lunii septembrie.

Vinicius a simțit un disconfort încă din minutul 9 al duelului cu Celta Vigo. Medicii i-au aplicat un bandaj pe piciorul drept, însă câteva minute mai târziu, brazilianul s-a prăbușit pe gazon și a cerut schimbare.

Reclamă 4 / 0/3

Conform as.com, Vinicius nu va putea evolua în runda următoare din La Liga, și va efectua mai multe teste medicale, printre care și un RMN, pentru a se stabili exact cât de gravă este accidentarea. De asemenea, starul brazilian al lui Real Madrid nu va putea fi convocat nici la națională, pentru meciurile de luna viitoare, și este de asemenea în pericol să rateze derby-ul cu Atletico Madrid, programat în week-end-ul 24-25 septembrie.

Oficialii de la Real Madrid nu vor să riște în cazul lui Vinicius, iar acesta va fi odihnit până când se va reface complet după accidentarea suferită.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și