Închide meniul

Real Madrid – Atletico Madrid 5-3. Echipa lui Carlo Ancelotti s-a calificat în finala Supercupei Spaniei

Alex Ioniță Publicat: 10 ianuarie 2024, 23:40

Reclamă
Real Madrid – Atletico Madrid 5-3. Echipa lui Carlo Ancelotti s-a calificat în finala Supercupei Spaniei

Real Madrid - Atletico Madrid

Real Madrid - Atletico Madrid / Profimedia

Real Madrid – Atletico Madrid 5-3 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Elevii lui Carlo Ancelotti s-au calificat în finala Supercupei Spaniei după prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atletico Madrid a condus cu 1-0, iar apoi desfăşurarea scorului a fost uluitoare. Real Madrid a întors iniţial scorul, conducând cu 2-1, după care Atletico a avut 3-2. Dani Carvajal a egalat în minutul 83, iar echipa lui Ancelotti a obţinut victoria în prelungiri. În cealaltă semifinală se duelează FC Barcelona și Osasuna, meci care va avea loc mâine, de la ora 21:00.

Real Madrid – Atletico Madrid 5-3

Min. 120+2: Real Madrid – Atletico Madrid 5-3! Brahim Diaz a înscris în poarta lăsată goală de Oblak!

Min. 116: Real Madrid – Atletico Madrid 4-3! Savic şi-a dat autogol şi elevii lui Carlo Ancelotti sunt la un pas de Supercupa Spaniei

Min. 105: Finalul primei reprize de prelungiri!

Reclamă

Min. 91: A început prima repriză a prelungirilor

UPDATE: Finalul timpului regulamentar! Urmează două reprize de prelungiri!

Min. 83: Real Madrid – Atletico Madrid 3-3! Carvajal a trimis un șut excelent, din interiorul careului, care s-a oprit fix în plasa porții.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 78: Real Madrid – Atletico Madrid 2-3! Rudiger și-a trimis mingea în propria poartă! Morata s-a luptat cu portarul Kepa, care a comis o greșeală uluitoare. A scăpat mingea, care s-a lovit de Rudiger și a ricoșat în poartă.

Min. 47: Real Madrid – Atletico Madrid 2-2! Antoine Griezmann a înscris cu un șut superb, din exteriorul careului!

Min. 30: Real Madrid – Atletico Madrid 2-1!  Mendy a înscris un gol fabulos! Carvajal a trimis o minge în careu, iar fundașul francez a trimis mingea printr-o execuție de finețe în poarta lui Atletico!

Min. 20: Real Madrid – Atletico Madrid 1-1! Rudiger a restabilit egalitatea! În urma unui corner, balonul a fost centrat în interiorul careului, iar fundașul german a trimis mingea în poartă printr-o lovitură de cap.

Min. 7: Real Madrid – Atletico Madrid 0-1! Hermoso a deschis scorul, după o gafă în apărarea galacticilor. După o fază fixă, spaniolul nu a fost marcat de nimeni și a înscris fără probleme.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start pentru duelul dintre Real Madrid și Atletico Madrid:

Reclamă

Real Madrid: Kepa – Carvajal, Fernandez, Rudiger, Mendy – Valverde, Tchouameni, Modric – Bellingham – Rodrygo, Vinicius

Atletico Madrid: Oblak – Savic, Gimenez, Hermoso – Llorente, de Paul, Koke, Niguez, Lino – Morata, Griezmann

Înainte de acest meci, Real Madrid vine după victoria cu Arandina, din cadrul Cupei Regelui. În cadrul partidei respective, echipa lui Carlo Ancelotti s-a impus cu scorul de 3-1.

De cealaltă parte, Atletico Madrid a câștigat partida cu Lugo, din cadrul aceleiași competiții. Totuși, trupa lui Simeone a avut emoții cu această formație, după ce în minutul 39 scorul era de 1-1. La final însă, Atletico s-a impus cu 3-1.

Ultimul meci direct dintre cele două mari rivale a avut loc pe data de 24 septembrie. La momentul respectiv, partida s-a jucat pe terenul celor de la Atletico și s-a încheiat cu victoria gazdelor, cu scorul de 3-1.

Jude Bellingham i-a făcut ziua unui copil de mingi!

Jude Bellingham i-a făcut ziua unui copil de mingi! Real Madrid s-a calificat în optimile Cupei Regelui după victoria cu 3-1 de pe terenul celor de la Arandina, însă cel mai frumos moment al partidei nu a avut loc pe teren.

Frigul le-a dat mari bătăi de cap superstarurilor de la Real Madrid care au stat pe banca de rezerve. Jucătorii au stat pe bancă cu pături pe ei.

În frig au stat şi copiii de mingi, iar Jude Bellingham a remarcat acest lucru. Starul englez, care nu a jucat cu Arandina, a făcut un gest superb chiar în timpul meciului.

Bellingham a observat un copil de mingi care tremura de frig la marginea terenului. În primă fază, fostul jucător de la Borussia Dortmund l-a chemat pe puşti la banca celor de la Real. Acesta nu şi-a făcut curaj şi, în cele din urmă, englezul s-a ridicat şi a pus pătura peste copil.

Momentul i-a impresionat pe fani, indiferent de echipa pe care o susţin. Potrivit celor de la marca.com, micuţul a oferit o reacţie, neputând să creadă ce i s-a întâmplat:

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și