Închide meniul

Real Madrid – Atletico Madrid 2-0 | „Galacticii” au făcut spectacol total pe Santiago Bernabeu! Karim Benzema a lovit din nou. Distanţa faţă de rivala FC Barcelona este de 18 puncte!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 decembrie 2021, 23:55

Real Madrid – Atletico Madrid 2-0 | „Galacticii au făcut spectacol total pe Santiago Bernabeu! Karim Benzema a lovit din nou. Distanţa faţă de rivala FC Barcelona este de 18 puncte!

Real Madrid îl vrea pe Kylian Mbappe

Profimedia

Real Madrid a câştigat un nou derby cu Atletico Madrid. Karim Benzema şi Marco Asensio au adus al 10-lea succes consecutiv al echipei lui Carlo Ancelotti în toate competiţiile. Vincius Junior a pasat decisiv la ambele reuşite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui succes, Real Madrid rămâne lider autoritar în La Liga, cu 42 de puncte, la 8 puncte de FC Sevilla şi la 13 puncte de Atletico, care ocupă locul 4. Distanţa dintre „galactici” şi FC Barcelona este de 18 puncte!

Real Madrid – Atletico Madrid 2-0

Min. 90+3: Fluier final pe Santiago Bernabeu! Real Madrid a câştigat derby-ul cu Atletico Madrid, scor 2-0.

Min. 57: GOOOL Real Madrid! Marco Asensio a dus scorul la 2-0 din pasa superbă a lui Vinicius.

Min. 46: A început repriza secundă!

Reclamă

Min. 45: Pauză pe Santiago Bernabeu!

Min. 16: GOOOL Karim Benzema! Atacantul francez a deschis scorul în derby după ce a făcut K.O. defensiva lui Diego Simeone. Vinicius Junior i-a pasat decisiv.

În urma acestei reuşite, Benzema a ajuns la cota 13 în La Liga, în doar 15 meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

VEZI AICI REUŞITA LUI KARIM BENZEMA

Min. 1: A început derby-ul!

Real Madrid traversează o perioadă excelentă şi vine după 9 victorii consecutive, în toate competiţiile. „Galacticii” sunt pe primul loc în Liga Liga, cu 39 de puncte obţinute după 16 etape.

De partea cealaltă, Atletico Madrid ocupă locul 4 în clasament, cu 29 de puncte. Echipa lui Diego Simeone vine după umilinţa cu Mallorca de pe teren propriu, scor 1-2.

Echipele de start pentru Real Madrid – Atletico Madrid:

Reclamă

Citește și:

Carlo Ancelotti a trimis săgeţi către rivali după Real Madrid – Inter 2-0

Real Madrid a învins-o pe Inter Milan, scor 2-0, şi a câştigat grupa D din UEFA Champions League. La final, Carlo Ancelotti a vorbit despre şansele de a câştiga mult râvnitul trofeu, dar şi despre rivalii de la FC Barcelona.

Toni Kroos şi Marco Asensio au adus victoria „galacticilor” în derby-ul cu Inter. Carlo Ancelotti este deja cu gândul la tragerea la sorţi şi recunoaşte că nu îl interesează dacă rivalii de la FC Barcelona se califică în „optimile” de finală UCL.

„Ne descurcăm foarte bine. Suntem la un nivel înalt, iar defensiva se descurcă excelent. Sunt momente în care nu facem pressing, dar suntem foarte bine. Avem multă calitate. Putem să câştigăm La Liga şi să ne luptăm pentru Champions League. Sunt echipe foarte puternice.

(n.r. vă doriţi ca FC Barcelona să se califice?) Nu-mi pasă dacă se califică. Mă voi uita la meci, iar apoi voi vedea tragerea la sorţi”, a spus Carlo Ancelotti, citat de Marca.

Recomandări
  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Real Madrid – Atletico Madrid 2-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și