Închide meniul

Real Madrid – Atletico Madrid 3-1. „Galacticii” s-au calificat în semifinalele Cupei Spaniei, după un meci nebun! Karim Benzema și Vinicius au marcat în prelungiri

Viviana Moraru Publicat: 27 ianuarie 2023, 0:40

Real Madrid – Atletico Madrid 3-1. Galacticii” s-au calificat în semifinalele Cupei Spaniei, după un meci nebun! Karim Benzema și Vinicius au marcat în prelungiri

Real Madrid - Atletico Madrid 3-1

Jucătorii de la Real Madrid, în timpul unui meci/Profimedia

  • Real Madrid – Atletico Madrid 3-1
  • Derby de vis în Cupa Spaniei

Real Madrid – Atletico Madrid, partida din sferturile Cupei Spaniei, a fost în format live score pe as.ro. A fost un derby nebun între rivalele din Madrid, încheiat în extra-time!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid şi Atletico Madrid s-au întâlnit pentru a doua oară în acest sezon. Precedentul duel a fost câştigat de „galactici” cu 2-1, în deplasare.

Real Madrid – Atletico Madrid 3-1

Final! Real Madrid s-a calificat în semifinalele Cupei Spaniei! Rodrygo, Karim Benzema și Vinicius i-au asigurat biletele pentru faza următoare trupei lui Carlo Ancelotti!

Reclamă

Min. 120: GOL Real Madrid! Vinicius marchează și el iar trupa lui Carlo Ancelotti nu mai poate pierde calificarea în semifinalele Cupei Spaniei!

Min. 104: GOL Real Madrid! Karim Benzema îi aduce pe „galactici” în avantaj, după un gol din pasa lui Vinicius!

Reclamă

Min. 90: Finalul timpului regulamentar! Real Madrid şi Atletico Madrid sunt la egalitate după 90 de minute, şi se merge în reprizele de prelungire!

Min. 79: GOL Real Madrid! Rodrygo a reuşit să egaleze, după o serie de dribling-uri superbe în careul lui Oblak!

Min. 20: GOL Atletico Madrid! Alvaro Morata a deschis scorul cu un şut din faţa porţii, din asa perfectă a lui Nahuel Molina!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: Începe meciul!

Echipele de start:

Real Madrid: Courtois – Fernandez, Militao, Rudiger, Mendy – Modric, Camavinga, Kroos – Valverde, Benzema, Vinicius Jr.

Rezerve: Lopez, Arribas, Asensio, Ceballos, Diaz, Lunin, Martin, Odriozola, Rodrygo, Vallejo

Atletico Madrid: Oblak – Molina, Savic, Hermoso, Mandava – Koke, de Paul, Lemar, Griezmann – Correa, Morata

Rezerve: Grbic, Barrios, Carrasco, Depay, Felipe, Gimenez, Kondogbia, Martin, Niguez, Reguilon, Witsel

Pentru a ajunge în sferturi, Real Madrid le-a învins pe Villarreal şi Cacerano. În optimi, cu „submarinul galben”, „galacticii” au revenit uluitor de la 0-2 şi s-au impus cu 3-2.

Reclamă

De cealaltă parte, Atletico Madrid le-a învins pe Real Oviedo şi Levante, ambele meciuri fiind câştigate de trupa lui Diego Simeone cu scorul de 2-0.

Karim Benzema a intrat în istoria lui Real Madrid, după golul marcat în ultima rundă

Karim Benzema a intrat în istoria lui Real Madrid, după golul marcat împotriva celor de la Athletic Bilbao, în meciul din ultima rundă. Atacantul francez a depășit un record deținut de legendarul Alfredo di Stefano.

Karim Benzema a fost titular în meciul de pe terenul celor de la Athletic Bilbao. Starul francez a deschis scorul în minutul 24, iar grației acestei reușite a ajuns la nouă goluri marcate în La Liga.

După golul marcat la Bilbao, Karim Benzema l-a egalat pe Alfredo di Stefano, în topul jucătorilor cu cele mai multe goluri în La Liga, în tricoul „galacticilor”. Atacantul francez a ajuns la 228 de reușite, în timp ce legendarul atacant are 227.

Totodată, starul francez l-a egalat pe Raul în clasamentul celor mai buni marcatori de la Real Madrid, în istoria campionatului spaniol. Cei doi au fiecare câte 228 de goluri. Doar Cristiano Ronaldo are mai multe goluri decât cei doi, 311.

În privința topului marcatorilor all-time din La Liga, Lionel Messi este pe primul loc, cu 473 de goluri, urmat de Cristiano Ronaldo cu 311. Pe locul trei este atacantul legendar al lui Athletic Bilbao, Telmo Zarra, iar pe patru sunt Karim Benzema și Raul.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Mesajul postat de Atletico Madrid pe TikTok, în limba română, pentru Horaţiu Moldovan
Echipa naţională • 26 mart., 13:55
Mesajul postat de Atletico Madrid pe TikTok, în limba română, pentru Horaţiu Moldovan, înainte de Columbia – România
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani