Închide meniul

Karim Benzema a intrat în istoria lui Real Madrid, după golul marcat în ultima rundă! Starul francez a doborât un record uluitor

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 ianuarie 2023, 9:09

Karim Benzema a intrat în istoria lui Real Madrid, după golul marcat în ultima rundă! Starul francez a doborât un record uluitor

Karim Benzema a intrat în istoria lui Real Madrid

Karim Benzema, după golul marcat contra lui Athletic Bilabao/ Profimedia

Karim Benzema a intrat în istoria lui Real Madrid, după golul marcat împotriva celor de la Athletic Bilbao, în meciul din ultima rundă. Atacantul francez a depășit un record deținut de legendarul Alfredo di Stefano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema a fost titular în meciul de pe terenul celor de la Athletic Bilbao. Starul francez a deschis scorul în minutul 24, iar grației acestei reușite a ajuns la nouă goluri marcate în La Liga.

Karim Benzema a intrat în istoria lui Real Madrid

După golul marcat la Bilbao, Karim Benzema l-a egalat pe Alfredo di Stefano, în topul jucătorilor cu cele mai multe goluri în La Liga, în tricoul „galacticilor”. Atacantul francez a ajuns la 228 de reușite, în timp ce legendarul atacant are 227.

Totodată, starul francez l-a egalat pe Raul în clasamentul celor mai buni marcatori de la Real Madrid, în istoria campionatului spaniol. Cei doi au fiecare câte 228 de goluri. Doar Cristiano Ronaldo are mai multe goluri decât cei doi, 311.

Reclamă

În privința topului marcatorilor all-time din La Liga, Lionel Messi este pe primul loc, cu 473 de goluri, urmat de Cristiano Ronaldo cu 311. Pe locul trei este atacantul legendar al lui Athletic Bilbao, Telmo Zarra, iar pe patru sunt Karim Benzema și Raul.

Real Madrid s-a impus cu 2-0 în duelul de pe terenul celor de la Athletic Bilbao. Toni Kross a marcat golul secund, pe final de joc. „Galacticii” rămân la trei puncte distanță de Barcelona, liderul din Spania, care de asemenea a câștigat în această rundă.

Reclamă 4 / 0/3

Karim Benzema, răspuns tăios despre naţionala Franţei: „S-a terminat!”

Karim Benzema a oferit un răspuns tăios atunci când a fost întrebat despre naţionala Franţei. Starul lui Real Madrid a declarat că acest capitol s-a încheiat în cariera lui, şi a refuzat să ofere declaraţii despre ceea ce s-a întâmplat la Campionatul Mondial din Qatar.

Karim Benzema este concentrat 100% pe ceea ce are de făcut la echipa de club și a declarat că fotbalul este imprevizibil, iar ceea ce s-a întâmplat la Cupa Mondială este de domeniul trecutului.

„S-a terminat şi asta este! Cel mai important lucru este partida de mâine (n.r. partida cu Barcelona). Este în mintea mea şi în corpul meu. Restul este trecut, complicat desigur. Nu voi mai vorbi despre Franţa! Subiectul de azi este finala. Nu pot vorbi mai multe. Voi răspunde doar întrebărilor legate de finală şi nu legate de Campionatul Mondial.

Sunt aici, mă bucur de fiecare meci şi de fiecare antrenament. Nu ştiu cât voi mai fi aici, dar mă bucur de fiecare zi petrecută la Real Madrid. Prelungirea contractului este o altă problemă. Fotbalul este imprevizibil. Ceea ce fac, fac pentru mine, şi nu îmi voi lăsa clubul aşa cum cred alţii”, a declarat Karim Benzema, citat de marca.com.

Mai mult decât atât, Karim Benzema a oferit declaraţii şi despre întâlnirea cu fostul coechipier, Cristiano Ronaldo. Atacantul francez s-a declarat bucuros de faptul că starul lusitan a venit să-şi vadă fosta echipă la un antrenament.

„Cristiano este bine. Ieri a fost alături de noi. Nu am nevoie de fotografii pentru a dovedi că suntem prieteni. Sper să-l putem revedea mâine şi să-i ofer o îmbrăţişare”, a mai completat Karim Benzema, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și