Închide meniul

Jude Bellingham a fost prezentat oficial la Real Madrid! Noul „galactic” a primit, pe tricou, numărul unei legende

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2023, 17:50

Jude Bellingham a fost prezentat oficial la Real Madrid! Noul „galactic a primit, pe tricou, numărul unei legende

Jude Bellingham la Real Madrid

Jude Bellingham, la o conferinţă de presă / Profimediaimages

Jude Bellingham a fost prezentat oficial la Real Madrid. Noul fotbalist al „los blancos” a primit numărul unei mari legende a formației din capitala Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul englez a fost prezentat oficial de către madrileni, după ce a trecut de toate testele medicale. Acesta și-a aflat totodată și numărul pe care îl va purta. Este vorba despre numărul 5, purtat în trecut și de Zinedine Zidane.

Jude Bellingham a fost prezentat oficial la Real Madrid! Englezul a primit numărul idolului său

Jude Bellingham este, în mod oficial, noul jucător al celor de la Real Madrid. Fotbalistul crescut în academia celor de la Birmingham are încă un motiv de bucurie, având în vedere că a primit numărul purtat în trecut de idolul său, Zinedine Zidane.

După ce a auzit această veste, englezul a ținut să îi mulțumească lui Jesus Vallejo, pentru faptul că a renunțat la tricoul cu numărul 5

„Vreau să îi mulțumesc lui Vallejo pentru că mi-a dat tricoul cu numărul 5. Am mai spus de multe ori cât de mult îl admir pe Zidane. Istoria acestui număr mă va inspira, este o onoare pentru mine”, a spus Bellingham.

Reclamă

În trecut, tricoul cu numărul 5 a fost purtat de Raphael Varane, fundaș care a făcut istorie în tricoul formației antrenate de Carlo Ancelotti.

Mijlocașul englez nu uită perioada petrecută la Dortmund

Jude Bellingham nu uită perioada petrecută la Dortmund! Chiar dacă a primit numărul purtat de idolul său, mijlocașul a menționat că încă se simte atașat de tricoul cu numărul 22, număr pe care l-a purtat la formația din Bundesliga.

„Mă simt atașat în continuare de tricoul cu numărul 22. Totuși, este o onoare să port numărul 5”, a mai spus mijlocașul madrilenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Fotbalistul englez a jucat la Borussia Dortmund în perioada 2020-2023. Alături de formația din Germania, Bellingham a cucerit un singur trofeu, Cupa Germaniei, în sezonul 2020-2021.

Acesta a ajuns în lotul lui Carlo Ancelotii într-un moment delicat pentru club. Formația a ratat, în sezonul ce tocmai s-a încheiat, toate obiectivele propuse. Este vorba despre câștigarea titlului în La Liga și câștigarea UEFA Champions League.

Oficialii de la Real Madrid l-au transferat pe mijlocașul britanic pentru suma de 103 milioane de euro. Totuși, această sumă ar putea crește considerabil, datorită clauzelor existente în înțelegerea dintre cele două cluburi.

Jude Bellingham a fost prezentat de Real Madrid

„Jude Bellingham e noul jucător al lui Real Madrid. Unul dintre cele mai mari talente din lume, un mijlocaș care se alătură nouă de la Borussia Dortmund și sosește la Madrid după ce a fost votat cel mai bun jucător din Bundesliga în sezonul 2022-2023. Fotbalistul de 19 ani e deja un titular de drept în naționala Angliei.
Bellingham se alătură lotului condus de Carlo Ancelotti după 3 ani petrecuți în Germania. În cel mai recent sezon, a avut cele mai bune cifre pentru Dortmund (14 goluri în toate competițiile).

A înscris la debut pentru trupa germană în septembrie 2020 și a devenit la momentul respectiv cel mai tânăr marcator din istoria grupării”, se arată în comunicatul emis de oficialii celor de la Real Madrid.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și