Închide meniul

Real Madrid – Barcelona 0-1! El Clasico din semifinalele Cupei Spaniei, decis de autogolul lui Eder Militao

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 2 martie 2023, 23:50

Real Madrid – Barcelona 0-1! El Clasico din semifinalele Cupei Spaniei, decis de autogolul lui Eder Militao

Real Madrid - Barcelona, în semifinalele Cupei Spaniei

Bucurie a jucătorilor de la Barcelona, în partida cu Real Madrid/ Profimedia

Real Madrid – Barcelona 0-1, partida „de foc” din semifinalele Cupei Spaniei, a fost în format live score, pe AS.ro. El Clasico a fost decis de autogolul lui Eder Militao, din prima repriză a confruntării de pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona are prima şansă la calificarea în finala Cupei Spaniei, după succesul la limită înregistrat pe terenul lui Real Madrid. Returul confruntării din penultimul act al competiţiei se va desfăşura pe Camp Nou, pe 5 aprilie. Până atunci, cele două rivale se vor duela şi în campionatul Spaniei, pe 19 martie, meci care ar putea fi decisiv pentru lupta la titlu.

Real Madrid – Barcelona 0-1, în semifinalele Cupei Spaniei

Final! Real Madrid – Barcelona 0-1! Trupa lui Xavi s-a impus la limită în duelul cu „galacticii” lui Carlo Ancelotti, şi au devenit favoriţi pentru ultimul act al Cupei Spaniei!

Min. 72: Ocazie Barcelona! Frank Kessie primeşte o pasă în careu de la Ferran Torres, însă şutul său către poarta apărată de Courtois s-a oprit în coechipierul Ansu Fati!

Min. 46: Se reia partida dintre Real Madrid şi Barcelona!

Reclamă

Pauză! Barcelona intră în avantaj la vestiare, după autogolul lui Militao!

Min. 26: Real Madrid – Barcelona 0-1! Militao a „reuşit” un autogol, iar catalanii au preluat conducerea pe Santiago Bernabeu!

Min. 12: Gol anulat pentru Real Madrid! Karim Benzema a reuşit să marcheze din pasa lui Vinicius, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început El Clasico!

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Rudiger, Militao, Nacho – Modric, Camavinga, Kroos – Valverde, Benzema, Vinicius

Antrenor: Carlo Ancelotti

Barcelona: Barcelona: Ter Stegen – Araujo, Kounde, Marcos Alonso, Balde – De Jong, Busquets, Kessie – Raphinha, Torres, Gavi

Antrenor: Xavi

Ultima dată, Real Madrid și Barcelona s-au întâlnit în luna ianuarie, în Supercupa Spaniei. Atunci, trupa lui Xavi a reușit să se impună cu scorul de 3-1, grație golurilor marcate de Gavi, Lewandowski și Pedri.

Real Madrid vine după un rezultat de egalitate, în campionat, contra rivalei Atletico Madrid, scor 1-1. În prezent, Real Madrid se află pe locul 2 din LaLiga, cu 52 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

Reclamă

De cealaltă parte, Barcelona a suferit o înfrângere neașteptată, în campionat, contra celor de la Almeria, scor 0-1. Trupa lui Xavi este lider în LaLiga, cu 59 de puncte.

Carlo Ancelotti: „Este cel mai important moment al sezonului!”

„Este cel mai important moment al sezonului iar aceste meciuri, cele care te pot duce într-o finală, sunt cele mai frumos de jucat pentru fotbaliști. Este important să ai curaj în astfel de meciuri, trebuie să facem un joc complet, în atac și în apărare.

În ultimul Clasico ne-au lipsit multe și am facut și greșeli individuale. Nu cred că asta se va întâmpla din nou.

Sezonul a început de 8 luni, dar încă nu știu cine sunt cei 11 titulari. Veți vedea joi dacă Kroos și Modric vor juca. În astfel de meciuri ai nevoie de energie, personalitate și controlul balonului.

Tchouameni se descurcă bine după ce s-a refăcut în urma accidentării, iar Camavinga este de asemenea la un nivel bun. Este bine pentru noi să avem jucători la un astfel de nivel.

Hazard este bine, se antrenează bine. Vrea minute pe teren și sper să i le ofer curând”, a declarat Carlo Ancelotti, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Barcelona.

Xavi Hernandez: „Madridul continuă să fie favorit”

„În opinia mea, Madridul continuă să fie favorit pentru că sunt campionii LaLiga și Champions League, indiferent de accidentări și de ce s-a întâmplat în finala Supercupei.

Știm că sunt un oponent dificil, sunt momente în care nu domină jocul, dar pe tranziție, din 2-3 atingeri, ajung la poarta ta. Oricum, cred că totul va fi decis pe Camp Nou (n.r. – la retur)”, a spus și Xavi Hernandez.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și