Închide meniul

Lovitură pentru Barcelona, înainte de El Clasico! Robert Lewandowski s-a accidentat și ratează meciul „de foc”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 februarie 2023, 14:21

Lovitură pentru Barcelona, înainte de El Clasico! Robert Lewandowski s-a accidentat și ratează meciul de foc”

Robert Lewandowski s-a accidentat în ultimul meci la Barcelona și va rata El Clasico

Robert Lewandowski, în timpul unui meci la Barcelona/ Profimedia

Robert Lewandowski s-a accidentat în ultima partidă a celor de la Barcelona și se pare că va rata El Clasico. Catalanii se duelează cu Real Madrid joi, de la ora 22:00, în manșa tur a confruntării din semifinalele Cupei Spaniei. Partida va fi în format live text, pe AS.ro!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski este golgheterul din campionatul Spaniei. Atacantul polonez a marcat 15 goluri în actualul sezon, având cu patru goluri mai multe trecute în cont față de Karim Benzema.

Robert Lewandowski s-a accidentat în ultimul meci la Barcelona și va rata El Clasico

Robert Lewandowski a fost integralist în ultimul meci al Barcelonei din La Liga, înfrângerea cu Almeria. Atacantul polonez a simțit un discomfort la bicepsul femural al piciorului stâng, motiv pentru care va fi indisponibil timp de două săptămâni, anunță mundodeportivo.com, care citează relevo.com.

Astfel, pe lânga partida „de foc” cu Real Madrid pe care atacantul polonez o va rata, se pare că Xavi nu se va putea baza pe serviciile sale nici în următoarele două runde din La Liga, mai exact în partidele cu Valencia și Athletic Bilabo. Sursele citate mai sus anunță faptul că Robert Lewandowski va putea fi apt pentru duelul de titlu cu Real Madrid din campionat, programat pe 19 martie.

Barcelona a confirmat accidentarea lui Robert Lewandowski printr-un comunicat emis în dimineața de luni, prin care se anunță faptul că atacantul are o problemă la nivelul bicepsului.

Reclamă

Robert Lewandowski este un alt jucător important care se accidentează din lotul lui Xavi. Managerul catalan nu se va putea baza nici pe serviciile lui Pedri sau Ousmane Dembele în derby-ul cu Real Madrid. Un posibil înlocuitor pentru atacantul polonez în confruntarea cu „galacticii” ar putea fi Ansu Fati, însă nu se știe dacă tânărul de 20 de ani ar putea evolua 90 de minute, deoarece nu s-a recuperat complet după accidentarea suferită înaintea partidei cu Almeria.

Suma de transfer a lui Robert Lewandowski continuă să crească

Suma de transfer a lui Robert Lewandowski continuă să crească. Barcelona a aflat că trebuie să îi mai achite lui Bayern încă 1.25 milioane de euro. Totul după ce starul polonez a atins o bornă remarcabilă în tricoul grupării de pe Camp Nou.

Reclamă 4 / 0/3

O clauză trecută în contract îi ajută pe bavarezi. Liderul din Spania a acceptat să plătească 1.25 milioane de euro în fiecare sezon în care Robert Lewandowski ajunge la 25 de goluri, în toate competiţiile. Suma trebuie plătită în toţi cei patru ani de contract, dacă polonezul atinge acea bornă, anunţă mundodeportivo.com.

Robert Lewandowski a reuşit cel de-al 25-lea gol stagional chiar în această săptămână, pe Old Trafford. A marcat în eeşecul suferit de Barcelona cu Manchester United, scor 1-2, cel care a dus la eliminarea catalanilor din Europa League.

„Lewa” are 15 goluri în campionat, 5 reuşite în Champions League, un gol în Europa League, 2 în Cupa Spaniei şi 2 în Supercupa Spaniei. Mai are timp să îşi îmbunătăţească statisticile. În ultimele trei ediţii din Bundesliga a înscris de fiecare dată cel puţin 34 de goluri!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și