Închide meniul

Real Madrid – Barcelona. Xavi, scos din minți la conferința de presă: “Ce înseamnă pentru tine echipă mare?!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 martie 2022, 21:36

Real Madrid – Barcelona. Xavi, scos din minți la conferința de presă: “Ce înseamnă pentru tine echipă mare?!”

Xavi simte presiunea la Barcelona

Profimedia

Xavi a fost scos din sărite la conferința premergătoare meciului de lux Real Madrid – Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid – Barcelona | Xavi, scos din minți la conferința de presă

Antrenorul catalanilor a fost întrebat de un jurnalist cât de importantă ar fi o victorie în El Clasico, ținând cont că “Barca n-a mai învins vreo echipă puternică în ultima vreme, în afară de Atletico Madrid”.

Tehnicianul catalanilor a răbufnit când a auzit întrebarea și a oferit mai multe contraargumente.

”Ce înseamnă pentru tine echipă mare? Villarreal nu e echipă mare? Napoli? Măcar Atletico este, nu? Cred că în Supercupă am fost aproape de Real, am fi putut câștiga.

De la meciul cu Bayern, am crescut și am fost competitivi în toate meciurile. Știu că este vorba despre rezultate, dar am arătat că suntem competitivi împotriva indiferent de numele adversarului.”, a declarat Xavi, citat de cotidianul Marca.

Reclamă

Xavi îl așteaptă “acasă” pe Lionel Messi: “Mereu va avea ușa deschisă!”. Anunț uriaș, înainte de El Clasico

Xavi a prefațat meciul de “5 stele” dintre Real Madrid și Barcelona. Tehnicianul catalanilor a fost întrebat inclusiv despre Lionel Messi, cel care obișnuia să facă spectacol în El Clasico.

Xavi a dezvăluit la conferința de presă că Messi va avea mereu ușa deschisă dacă va dori să revină la Barcelona.

“Messi este cel mai bun jucător din istorie și, implicit, al clubului. Atâta timp cât voi fi antrenor la Barcelona, va putea reveni în orice zi. Îi suntem datori cu un tribut uriaș. Îl merită.

Reclamă 4 / 0/3

A semnat un contract pe doi ani (n.r. – cu PSG), dar dacă va dori să se întoarcă, îl vom primi oricând. Are ușa deschisă și așa va rămâne mereu.”, a spus Xavi, citat de cotidianul As.

Xavi nu se teme de diferența de puncte față de Real Madrid: “Vrem să câștigăm!”

Xavi a vorbit și despre El Clasico de duminică seară. Înaintea confruntării de pe Santiago Bernabeu, Barcelona se află pe locul 3, la 15 puncte în spatele marii rivale, aflată pe prima poziție în La Liga.

Extrem de sincer, antrenorul catalanilor a recunoscut că nu se mai gândește la titlu.

“Presiunea rămâne aceeași (n.r. – în ciuda diferenței de puncte din clasament). Dacă vom câștiga, vom fi într-o poziție bună pentru calificarea în Champions League în sezonul următor.

Va fi foarte greu să mai câștigăm titlul. Dacă facem câteva calcule, ne dăm seama că ar fi complicat și cu o diferență de 9 puncte. În orice caz, presiunea rămâne aceeași. Este un El Clasico și vrem să câștigăm. De aceea presiunea există în ambele tabere.

Suntem mândri să reprezentăm cel mai bun club din lume. Ne aflăm într-o formă bună și vrem să demonstrăm asta în fața unei alte echipe mari. Sunt mândru să apăr acest tricou.”, a declarat Xavi, înainte de Real Madrid – Barcelona.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și