Închide meniul

Real Madrid – Chelsea 2-3 | Thomas Tuchel a răbufnit când a văzut că arbitrul râdea cu Carlo Ancelotti, după meci: „I-am spus și lui!”. Germanul a criticat aspru deciziile de arbitraj: „Au fost 51% pentru ei! Așa e când joci contra Realului”

Cosmin Cioboată Publicat: 13 aprilie 2022, 8:43

Real Madrid – Chelsea 2-3 | Thomas Tuchel a răbufnit când a văzut că arbitrul râdea cu Carlo Ancelotti, după meci: „I-am spus și lui!. Germanul a criticat aspru deciziile de arbitraj: „Au fost 51% pentru ei! Așa e când joci contra Realului

Real Madrid - Chelsea 2-3 | Thomas Tuchel a răbufnit când a văzut că arbitrul râdea cu Carlo Ancelotti, după meci

Profimedia

  • Chelsea, eliminată de Real Madrid din UEFA Champions League
  • Thomas Tuchel l-a criticat aspru pe arbitrul central

Thomas Tuchel a răbufnit la adresa arbitrului Szymon Marciniak, după ce Chelsea a fost eliminată dramatic de Real Madrid din UEFA Champions League. Antrenorul londonezilor l-a criticat aspru pe centralul partidei retur, surprins râzând alături de Carlo Ancelotti după fluierul de final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thomas Tuchel s-a enervat teribil pe arbitrul meciului Real Madrid – Chelsea. Formația londoneză a fost eliminată dramatic de „galactici”, scor 4-5 la general, după golul marcat de Karim Benzema în prelungiri.

Real Madrid – Chelsea 2-3 | Thomas Tuchel a răbufnit când a văzut că arbitrul râdea cu Carlo Ancelotti

Tuchel l-a criticat aspru pe centralul Szymon Marciniak, surprins în timp ce râdea alături de Carlo Ancelotti, la finalul partidei de pe Santiago Bernabeu. Managerul lui Chelsea a descris gestul respectiv drept „foarte nepotrivit”. În plus, Tuchel l-a arătat cu degetul pe central pentru că n-a mers el însuși la monitorul VAR pentru a revedea golul anulat al lui Marcos Alonso.

Reclamă

Tuchel a aruncat „săgeți” și către Real Madrid, lăsând de înțeles că arbitrii ajută de multe ori echipa spaniolă în UEFA Champions League.

„Îl admir pe Carlo Ancelotti, este un gentleman. Când am mers să îi strâng mâna, l-am văzut pe arbitru zâmbind și răzând alături de antrenorul adversarilor. A fost un moment foarte nepotrivit să facă asta și i-am spus și lui.

Reclamă

Nu am văzut golul anulat, dar sunt foarte, foarte dezamăgit că arbitrul nu a mers să verifice singur faza. Extrem de dezamăgit! În ambele meciuri am avut senzația că toate deciziile luate au fost cu 51% pentru echipa cealaltă. Așa e când joci contra lui Real Madrid în Champions League. Am avut ghinion azi.

Tuchel, mândru de jucătorii săi după eliminarea din UEFA Champions League: „Am dat totul!”

E dureros mereu când pierzi, dar acest eșec poate fi digerat pentru că nu avem niciun regret. Am dat totul. Am jucat așa cum am vrut, am arătat calitate și caracter. Meritam să ne calificăm. Nu a fost să fie azi. Pur și simplu am avut ghinion.

Nu e nimic de regretat. Am avut o diferență uriașă de recuperat pentru că am făcut greșeli mari în tur. Din nefericire, și astăzi ambele goluri au venit după erori mari pe faza de construcție. Ei au profitat de greșelile noastre prin calitatea individuală a jucătorilor.”, a declarat Thomas Tuchel, citat de UEFA.com.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid, în semifinalele Champions League după un meci epic: „S-a văzut magia acestui club!”

Karim Benzema a devenit primul francez care înscrie 12 goluri într-o singură campanie a Champions League. Continuă cursa pentru titlul de golgheter şi poate profita de faptul că Bayern este OUT din Ligă. Robert Lewandowski a marcat pentru a 13-a oară, împotriva lui Villarreal, dar nu îşi mai poate îmbunătăţi cifrele.

Jurnaliştii de la Marca au avut o reacţie virală după performanţa obţinută de Real. „Madridul este nemuritor„, au titrat spaniolii.

Carlo Ancelotti a ajuns în semifinalele competiţiei stelelor pentru a opta oară. Niciun alt manager nu a ajuns de mai multe ori în această fază a Champions League. Mourinho şi Guardiola au opt prezenţe în penultimul act.

Am suferit mult. Cred că nu am fost foarte dornici să marcăm pentru că nu aveam nevoie. Am meritat ce s-a întâmplat. La 0-3 ne-am eliberat şi s-a văzut magia acestui stadion, magia acestui club. S-a spus că cluburile din Spania sunt inferioare celor din Anglia şi iată că două echipe din La Liga sunt în semifinalele Champions League„, a declarat Carlo Ancelotti după Real Madrid – Chelsea 2-3.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile
Fotbal extern • 10:50
FOTO
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”