Închide meniul

Real Madrid – FC Barcelona 4-1. „Galacticii” au câștigat Supercupa Spaniei, după un El Clasico „de foc”

Alex Ioniță Publicat: 14 ianuarie 2024, 22:50

Reclamă
Real Madrid – FC Barcelona 4-1. Galacticii” au câștigat Supercupa Spaniei, după un El Clasico de foc”

Real Madrid - FC Barcelona 4-1

Real Madrid - FC Barcelona 4-1 / Profimedia

Real Madrid – FC Barcelona 4-1 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Partida a contat pentru finala Supercupei Spaniei și s-a jucat în Arabia Saudită!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Carlo Ancelotti a câștigat Supercupa Spaniei. După o primă repriză senzațională, în care Vinicius a reușit să marcheze un hattrick, echipa lui Xavi nu a reușit să revină în repriza secundă. Tot „galacticii” au punctat în a doua parte, prin Rodrygo. Singurul gol al catalanilor a fost marcat de Lewandowski în minutul 33.

LIVE SCORE | Real Madrid – Barcelona 4-1

Min. 71: Cartonaș roșu pentru Araujo! A încasat al doilea galben după un fault la Vinicius.

Min. 64: Real Madrid – Barcelona 4-1! Rodrygo a majorat diferența gazdelor! A recuperat balonul și l-a învins pe Pena.

Min. 39: Real Madrid – Barcelona 3-1! Vinicius a transformat o lovitură de la 11 metri! Brazilianul a reușit hattrick-ul.

Reclamă

Min. 33 în Real Madrid – Barcelona 2-1! Robert Lewandowski a redus din diferenţă cu un şut superb de la marginea careului.

Min. 27: Ferran Torres rămâne cel mai periculos jucător al Barcelonei în meciul cu Real Madrid. Şutul spaniolului a fost respins de Lunin cu piciorul.

Min. 12: Ferran Torres a şutat superb, dar balonul a lovit transversala porţii apărate de Lunin.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 10: Real Madrid – Barcelona 2-0! Vinicius a reuşit dubla după doar 3 minute, după un contraatac fulger al celor de la Real Madrid.

Min. 7: Real Madrid – Barcelona 1-0! Vinicius a deschis scorul pentru „galactici”, după ce a primit o pasă perfectă de la Jude Bellingham! Brazilianul a profitat de eroarea lui Kounde, pentru a marca.

Min. 1: A început partida!

Echipele de start:

Real Madrid: Lunin – Carvajal, Rudiger, Fernandez, Mendy – Valverde, Tchouameni, Kroos – Rodrygo, Bellingham, Vinicius

Barcelona: Pena – Kounde, Araujo, Christensen, Balde – Roberto, Gundogan, de Jong – Pedri, Lewandowski, Torres

În cadrul acestui sezon competițional, cele două rivale s-au mai întâlnit o singură dată, în cadrul unei partide oficiale. Se întâmpla la finalul lunii noiembrie a anului trecut. La momentul respectiv, partida s-a jucat pe terenul echipei lui Xavi, iar, Real Madrid se impunea cu scorul de 2-1.

Reclamă

Înainte de startul acestui duel, Real Madrid stă mai bine decât FC Barcelona, cel puțin pe hârtie, la majoritatea capitolelor. În cadrul campionatului intern, „galacticii” sunt pe prima poziție în La Liga, cu 48 de puncte, la egalitate cu revelația sezonului Girona, care se află pe poziția secundă.

De cealaltă parte, FC Barcelona este pe locul al 4-lea, cu 41 de puncte obținute după cele 19 partide jucate.

Un alt lucru foarte interesant este faptul că Real Madrid nu a mai pierdut nicio partidă, în toate competițiile, de la data de 24 septembrie a anului trecut. Atunci, echipa lui Carlo Ancelotti pierdea derby-ul Madridului, cu Atletico, scor 1-3. De altfel, acea partidă reprezintă singura înfrângere a echipei din capitala Spaniei, din cadrul acestui sezon competițional.

De cealaltă parte, FC Barcelona a trecut printr-o perioadă cu rezultate slabe. Totuși, catalanii au reușit să își câștige ultimele 4 partide oficiale jucate, iar Xavi își dorește ca echipa să își revină și să câștige Supercupa Spaniei.

Carlo Ancelotti şi Xavi, schimb de replici înainte de El Clasico!

Carlo Ancelotti şi Xavi au avut un schimb de replici înainte de El Clasico! Real Madrid şi Barcelona se vor întâlni pentru prima oară în 2024, în finala Supercupei Spaniei.

Antrenorul catalanilor este convins că Barcelona o poate domina din nou pe Real Madrid, aşa cum a făcut-o în meciul din La Liga, şi să se impună. La finalul lunii octombrie, Real Madrid s-a impus cu 2-1. Gundogan a deschis scorul pentru catalani, în timp ce Jude Bellingham a fost autorul unei duble în repriza secundă.

„Cred că am dominat-o pe Real Madrid în cea mai mare parte a timpului în El Clasico din La Liga. Cred că putem să-i dominăm din nou și să câștigăm”, a declarat Xavi, la conferinţa de presă.

Carlo Ancelotti nu a ezitat să îi răspundă lui Xavi, spunând, cu zâmbetul pe buze, că ar fi fericit să pună mâna pe trofeu şi fără ca echipa sa să merite victoria:

„Xavi a spus că vrea să câștige trofeul jucând bine? Dacă jucăm mai bine decât ei, o să câștigăm. O să fiu fericit chiar dacă am câștiga fără să merităm (n.r.-râde)”, a declarat şi Carlo Ancelotti.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și