Închide meniul
VIDEO

Real Madrid își freacă palmele de bucurie! Kylian Mbappe, ca și plecat de la PSG. Semnul clar din ultimul spot publicitar al parizienilor

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 aprilie 2022, 16:58

Real Madrid își freacă palmele de bucurie! Kylian Mbappe, ca și plecat de la PSG. Semnul clar din ultimul spot publicitar al parizienilor

Kylian Mbappe, starul lui PSG

Profimedia

Kylian Mbappe nu a apărut în ultimul spot publicitar al lui PSG. Starul francez mai are contract cu formația pariziană până la finalul sezonului, iar în presa internațională se vorbește intens despre un posibil transfer la Real Madrid, Barcelona sau Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aventura lui Kylian Mbappe la PSG se apropie de final, iar ultimul spot publicitar al clubului încurajează și mai mult această ipoteză.

Kylian Mbappe, pe picior de plecare de la PSG! Starul francez n-a apărut alături de Lionel Messi și Neymar în ultimul spot publicitar

Echipa pariziană a încheiat un nou parteneriat de sponsorizare, iar atacantul de 23 de ani n-a fost inclus în videoclipul de prezentare.

Lionel Messi, Neymar, Presnel Kimpembe, Marco Verratti și Achraf Hakimi sunt cei 5 jucători de la PSG care au apărut în reclama noului sponsor. Lipsa lui Mbappe din imagini a ajuns rapid în atenția presei internaționale.

„Mbappe nu apare în imagini alături de Messi și Neymar”, a notat cotidianul Marca.

Reclamă

Noul sponsor va apărea pe echipamentul de joc al PSG-ului începând din sezonul 2022/2023, motiv pentru care Mbappe nu avea dreptul să apară în acel spot publicitar.

Contractul lui Kylian Mbappe expiră la finalul sezonului, iar până acum starul francez a refuzat toate propunerile de prelungire. Real Madrid, Barcelona și Manchester City se numără printre giganții care se luptă pentu semnătura campionului mondial.

Reclamă 4 / 0/3

Oferta stratosferică pregătită de PSG pentru Mbappe

Kylian Mbappe e în ultimele luni de contract cu PSG și încă nu si-a decis viitorul. Dorit insistent la Real Madrid, șefii parizieni au pregătit o ofertă stratosferică ca să-l întoarcă din drum.

Potrivit sport.es, PSG e gata să-i ofere lui Kylian Mbappe un bonus în valoare de 150 de milioane de euro în următoarele două sezoane, dacă își prelungește contractul. Salariul anual pregătit pentru starul francez se ridică la 75 de milioane de euro.

Potrivit sursei citate, Real Madrid i-a promis lui Mbappe un salariu de „doar” 30 de milioane de euro anual, ofertă care nu se compară cu cea a PSG-ului. Sursa citată noteză că nicio altă echipă nu poate concura la bani cu liderul din Ligue 1.

Mbappe va avea de ales între banii lui PSG și visul din copilărie de a juca pentru Real Madrid. 160 de milioane de euro este cota de piața a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com. Atacantul francez a înscris 28 goluri în 38 de meciuri jucate la PSG în acest sezon, în toate competițiile. De asemenea, acesta a reuşit şi 20 de pase decisive.

 

 

Reclamă
Recomandări
  • Oficialii lui Real Madrid își freacă palmele
  • Kylian Mbappe n-a apărut în ultimul spot publicitar al lui PSG

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și