Închide meniul
NEWS ALERT

Real Madrid, ofertă oficială pentru transferul lui Kylian Mbappe de la PSG. „Este ultima!”. Reacţia lui Nasser Al-Khelaifi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 august 2021, 21:03

Real Madrid, ofertă oficială pentru transferul lui Kylian Mbappe de la PSG. „Este ultima!. Reacţia lui Nasser Al-Khelaifi

Kylian Mbappe, între PSG și Real Madrid

Profimediaimages

„Galacticii” îl vor cu orice preţ pe Mbappe, care a intrat deja în ultimul an de contract. Cea mai titrată echipă de pe continent a început asaltul final şi are mai puţin de o săptămână să îl convingă pe şeicul lui PSG să accepte mutarea. Pe 31 august se încheie perioada de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid, ofertă oficială pentru transferul lui Kylian Mbappe de la PSG

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Real Madrid a făcut o nouă ofertă oficială. Oferă 170 de milioane de euro, sumă care este garantată. La aceasta se adaugă alte 10 milioane de euro sub formă de bonusuri.

Sursele de la Real Madrid consideră că este oferta finală. Mbappe vrea să ajungă doar la Real Madrid, acum sau vara viitoare„, asigură sursa citată anterior.

Prezent la tragerea la sorţi a grupelor UEFA Champions League, Nasser Al-Khelaifi a fost întrebat despre viitorul lui Mbappe şi a avut o reacţie de ultima oră.

Reclamă

Vom vorbi. Acum nu este momentul să discutăm. Muncesc„, a spus conducătorul lui PSG pentru marca.com.

Real Madrid, acuzată de ilegalităţi de PSG

Real Madrid a făcut, marți seară, o ofertă de 160 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe. Conducerea lui PSG s-a supărat pe maniera în care au acționat spaniolii.

Nu am vorbit prea mult public despre asta, dar poziția noastră a fost întotdeauna să-l păstrăm pe Kylian, să-i prelungim contractul, acesta a fost întotdeauna scopul nostru și încă este. I-am făcut două oferte importante lui Kylian: una la cel mai înalt nivel al echipei în urmă cu două luni și una peste acești jucători, foarte recent. Vrem să-i dovedim că este un jucător important, în centrul proiectului, dar nu deasupra proiectului.

Reclamă 4 / 0/3

Comparativ cu poziția lui Real, ei au vrut doar să scoată un refuz din partea noastră ca să arăte că au încercat totul și să aștepte un an pentru a-l avea gratuit. Real Madrid se comportă așa de doi ani încoace, este incorect, ilegal chiar și pentru că l-au contactat pe jucător. Pentru noi este inacceptabil, deoarece nu este corect.

Asta este dovada strategiei: ne trimit o ofertă cu un an înainte de încheierea contractului și la 7 zile înainte de sfârșitul perioadei de transferuri. Vor un refuz ca să-i arăte lui Kylian că au încercat totul și au început să negocieze pentru anul viitor”, a declarat directorul sportiv al lui PSG, Leonardo, citat de RMC Sport.

Din ultimele informaţii, se pare că PSG cere 200 de milioane de euro pentru a-i da drumul lui Mbappe să semneze cu gruparea de pe Santiago Bernabeu. Kylian are o cotă de piaţă de 160 de milioane de euro. PSG l-a cumpărat în 2018 pe atacantul francez de la AS Monaco. Suma s-a ridicat, în final, la 180 de milioane de euro. Cel mai scump transfer din istoria fotbalului a fost realizat tot de vicecampioana Franţei, care a achitat 222 de milioane de euro pentru Neymar.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și