Închide meniul
VIDEO

Real Madrid, petrecere de mare campioană! A defilat cu trofeul UEFA Champions League + Paradă şi la Liverpool!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 mai 2022, 20:57

Real Madrid, petrecere de mare campioană! A defilat cu trofeul UEFA Champions League + Paradă şi la Liverpool!

Real Madrid a defilat cu trofeul UEFA Champions League în centrul orașului

Real Madrid, petrecere după câştigarea UEFA Champions League / Profimedia

Real Madrid a defilat cu trofeul UEFA Champions League în centrul orașului la nici 24 de ore după succesul istoric. Formația lui Carlo Ancelotti s-a impus la Paris și a cucerit cel de-al 14-lea trofeu UEFA Champions League din istoria clubului. Vinicius a marcat golul victoriei și a devenit eroul „galacticilor” pe Stade de France.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a ajuns la 14 trofee în cea mai tare competiție inter-cluburi. Madrilenii s-au distanțat de AC Milan (7) și adversara din această seară, Liverpool (6).

Real Madrid a defilat cu trofeul UEFA Champions League în centrul orașului

Zeci de mii de fani au fost prezenţi în Plaza de Cibeles din Madrid, unde Karim Benzema, Marcelo&co au adus al 14-lea trofeu UEFA Champions League. Atmosfera a fost una de senzaţie!

Reclamă

Liverpool a declanşat fiesta

Chiar dacă a pierdut finala UEFA Champions League, Liverpool a declanşat fiesta pe străzile oraşului. Jucătorii lui Jurgen Klopp au avut cu se mândri. „Cormoranii” au câştigat Cupa Ligii şi Cupa Angliei, ambele după finale cu Chelsea.

„Să ratezi două trofee te întristează. Avem 2 din 4, mai multe decât orice echipă din Anglia. Ne motivează să o luăm din nou de la capăt. Nu avem niciun dubiu că sezonul următor o să ne luptăm pentru trofee din nou”, a declarat Trent Alexander-Arnold, citat de BBC.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid, campioana Europei

Real Madrid e campioana Europei! Echipa lui Carlo Ancelotti a scris încă o filă de istorie. A câştigat pentru a 14-a oară UEFA Champions League, cea mai tare competiţie intercluburi. Real Madrid este lider detaşat în privinţa numărului de trofee.

Real Madrid a câştigat a 5-a Ligă a Campionilor din 2014. Chiar cu Ancelotti antrenor a început această serie fabuloasă pentru madrileni. A urmat hegemonia de 3 trofee la rând cu Zinedine Zidane antrenor. În 2022, Real Madrid a câştigat din nou trofeul UEFA Champions League, după victoria cu 1-0 în faţa celor dela Liverpool. Vinicius Jr. a marcat singurul gol al finalei.

Real Madrid a cucerit trofeul în 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014, 2016, 2017, 2018 şi 2022. Mai mult, campioana Spania a câştigat ultimele 8 finale jucate. Real nu a pierdut nicio finală de când competiţia se numeşte Champions League, iar aceasta a fost a opta sa apariţie în ultimul act în acest format.

Karim Benzema, golgheterul Ligii Campionilor

Karim Benzema a câştigat titlul de golgheter al Ligii Campionilor. Deşi nu a marcat în finală, starul francez are la activ 15 goluri în acest sezon. După finală, Benzema a fost în culmea fericirii. Starul francez este şi marele favorit la câştigarea „Balonului de Aur”.

„Suntem extrem de fericiți și mândri de această echipă. Am reușit dubla (n.r. – titlu și Champions League) și am meritat din plin. A fost un meci dificil, dar așa este mereu în UEFA Champions League, mai ales într-o finală. Înseamnă enorm pentru mine să câștig un nou trofeu UEFA Champions League aici în țara mea„, a spus Karim Benzema, citat de UEFA.com.

„Suntem cu adevărat fericiți. Ce pot sa spun? Nu pot spune mai multe. Sunt omul recordurilor. Am avut noroc să vin aici anul trecut și să am un sezon fantastic. Un club fantastic, o echipă foarte bună, cu multă calitate și caracter mental. Sezonul a fost de top. Cred că am trecut prin meciuri foarte dificile. Suporterii ne-au ajutat foarte mult în ultimul meci. Ne-au ajutat în seara asta. Noi suntem fericiți și ei sunt fericiți”, a spus şi Carlo Ancelotti, după meciul cu Liverpool, potrivit BBC.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și