Închide meniul

Real Madrid – PSG 3-1 | Lionel Messi a fost „anonim” pe Santiago Bernabeu! Superstarul argentinian, fără gol sau assist împotriva „galacticilor” în 9 meciuri consecutive + Mauricio Pochettino, în depresie: „Dezamăgitor! Am făcut greşeli!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 martie 2022, 0:20

Real Madrid – PSG 3-1 | Lionel Messi a fost „anonim pe Santiago Bernabeu! Superstarul argentinian, fără gol sau assist împotriva „galacticilor în 9 meciuri consecutive + Mauricio Pochettino, în depresie: „Dezamăgitor! Am făcut greşeli!

Lionel Messi a fost "anonim" în Real Madrid – PSG 3-1

Profimedia

Lionel Messi a fost „anonim” pe Santiago Bernabeu în Real Madrid – PSG 3-1

Lionel Messi a revenit pe Santiago Bernabeu, însă prestaţia sa a dezamăgit. Superstarul argentinian a fost „anonim” şi a ajuns la 9 meciuri consecutive fără gol sau pasă de gol împotriva „galacticilor”, în peste 13 ore jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un alt aspect de remarcat este că, în ultimele două sezoane din UEFA Champions League, Lionel Messi a fost eliminat din optimile competiţiei de PSG (2020-2021) şi Real Madrid (2021-2022), cele două echipe care s-au înfruntat în această seară.

L’Equipe a făcut praf vedetele Parisului

Celebrul cotidian francez i-a făcut praf pe Messi, Mbappe şi Neymar. „Iraţional” este titlul folosit de jurnalişti pentru a rezuma prestaţia vedetelor lui PSG. De remarcat este faptul că, recent, Messi chiar s-a plâns șefilor lui PSG că presa e prea dură cu el.

L'Equipe a făcut praf vedetele Parisului
L’Equipe a făcut praf vedetele Parisului

Mauricio Pochettino, în depresie după eliminarea din UEFA Champions League

„PSG voia să câştige trofeul UEFA Champions League de ani buni. Este dezamăgitor, dar aceste lucruri se întâmplă. Următoarele două săptămâni vor fi dificile. Primul gol a schimbat totul, iar pentru o oră am fost mai buni. Am făcut greşeli şi cea mai nasoală parte este că am fost mai buni, dar am pierdut calificarea în 10 minute”, a răbufnit Mauricio Pochettino, citat de uefa.com.

Reclamă

„Nu este o greşeală, a fost presiune pe toată echipa„, a reacţionat şi Gianluigi Donnarumma.

Lionel Messi, făcut praf de fani: ”Să-i reducă salariul, nu își merită banii!”

Lionel Messi a fost făcut praf de fani după Nice – PSG 1-0. Vedetele Parisului au avut doar două șuturi pe spațiul porții, iar suporterii și-au ieșit din minți.

PSG a călcat strâmb în Ligue 1 chiar înaintea returului cu Real Madrid din UEFA Champions League. Vicecampioana a pierdut în deplasarea de la Nice, scor 0-1. Andy Delort a decis confruntarea în minutul 88, iar fanii ”au luat foc”.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă echipa lor favorită are un avans de 13 puncte față de ocupanta poziției secunde, suporterii nu au putut accepta eșecul și i-au pus la zid pe Lionel Messi și Neymar, care au fost titulari.

”Messi ar trebui să ceară o reducere de salariu. Nu își merită banii!”, ”Cel mai ”bun” jucător nu a jucat. Nu mă surprinde”, ”Plecați toți de la echipă!”, ”Nu semnaseră Balonul de Aur cu PSG?”, au răbufnit fanii vicecampioanei.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și