Închide meniul

Real Madrid – PSG 3-1 | Karim Benzema, seară de vis în UEFA Champions League: „Victoria e pentru fani!”. Reacția eroului de pe Santiago Bernabeu + Care a fost tactica prin care tripleta Messi-Mbappe-Neymar a fost „anihilată”

Cosmin Cioboată Publicat: 10 martie 2022, 0:31

Reclamă
Real Madrid – PSG 3-1 | Karim Benzema, seară de vis în UEFA Champions League: „Victoria e pentru fani!. Reacția eroului de pe Santiago Bernabeu + Care a fost tactica prin care tripleta Messi-Mbappe-Neymar a fost „anihilată

9. Karim Benzema, starul lui Real Madrid

Profimedia

Karim Benzema a intrat în istoria UEFA Champions League. Atacantul francez a bifat un hat-trick extraordinar într-un interval de numai 17 minute, în repriza a doua a meciului dintre Real Madrid și PSG, și și-a calificat echipa în sferturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid – PSG 3-1 | Reacţia lui Karim Benzema, după hat-trick-ul memorabil de pe Santiago Bernabeu

„Aveam nevoie de fani, iar această calificare este pentru ei. A fost un meci foarte dificil, dar am presat până la final și am meritat victoria. Am pierdut în tur, au avut 1-0, dar cu ajutorul acestor fani care ne-au susținut a trebuit să dăm totul până la final.

A fost un meci de Champions League greu, PSG-ului îi place să aibă mingea. Am controlat jocul în a doua repriză. Nu a fost o greşeală din partea lui Donnarumma (n.r. – la golul de 1-1). A fost presiune din partea întregii echipe.

Știam că sunt o echipă pe care, dacă îi pui sub presiune, nu intră în panică, dar le este mai greu. Când le iei mingea, când îi pui sub presiune, nu se pot conecta cu cei trei din față. Este problema tuturor echipelor care vor să joace mingea din spate. Când sunt presaţi, au probleme.”, a spus Karim Benzema, citat de cotidianul Marca.

Real Madrid – PSG 3-1 | Karim Benzema a marcat un hat-trick fantastic și și-a calificat echipa în sferturile UEFA Champions League

Karim Benzema a făcut show pe Santiago Bernabeu. Starul lui Real Madrid a reușit un hat-trick fantastic în repriza a doua a partidei cu PSG și a întors scorul.

Reclamă

Formația pariziană conducea cu 1-0 după o oră de joc, grație golului marcat de Kylian Mbappe, apoi a intrat în scenă Karim Benzema. Atacantul Realului a restabilit egalitatea în minutul 61, după o greșeală uriașă comisă de Gianluigi Donnarumma.

Au urmat apoi momente incredibile. Benzema a marcat două goluri în minutele 76 și 78 și i-a făcut K.O. pe Lionel Messi și colegii săi. La golul al doilea, francezul a transformat în gol o pasă superbă expediată de Luka Modric.

Benzema a bifat apoi hat-trick-ul, după o nouă eroare uriașă în apărarea PSG-ului. Atacantul Realului a primit o pasă direct de la un adversar, la marginea careului, și a trimis lângă bară.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid – PSG 3-1 | Karim Benzema, recorduri fabuloase după hat-trick-ul din UEFA Champions League

În urma reușitelor de pe Santiago Bernabeu, Benzema a devenit al treilea cel mai bun marcator din istoria Realului, cu 309 de goluri. Francezul l-a depășit pe legendarul Alfredo di Stefano.

La 34 de ani și 80 de zile, Karim Benzema este cel mai în vârstă jucător care bifează un hat-trick în UEFA Champions League.

UEFA Champions League | Karim Benzema – Kylian Mbappe 3-2, în „dubla” dintre Real Madrid şi PSG

Karim Benzema a câştigat şi duelul marcatorilor cu Kylian Mbappe. Atacantul Realului a marcat 3 goluri în dubla din optimile UEFA Champions League, în timp ce conaţionalul său de la PSG, mai tânăr cu 11 ani, a marcat două goluri – unul în tur, altul în retur.

Mbappe a deblocat tabela pe Santiago Bernabeu în minutul 39.

Vârful lui PSG a fost lansat excelent de Neymar cu o pasă peste întreaga apărare a Realului și a pornit un sprint extraordinar de la jumătatea terenului.

Mbappe a intrat cu mingea în careu și a finalizat cu un șut la colțul scurt. Courtois a reușit să atingă mingea, dar a fost în zadar. Starul lui PSG s-a bucurat fără reținere alături de coechipierii săi, în fața fanilor madrileni.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și