Închide meniul
VIDEO

Real Madrid – PSG | Nebunie pe străzile din capitala Spaniei! Suporterii „galacticilor”, atmosferă incendiară. Şi fanii veniţi de la Paris au făcut show!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 martie 2022, 21:33

Real Madrid – PSG | Nebunie pe străzile din capitala Spaniei! Suporterii „galacticilor, atmosferă incendiară. Şi fanii veniţi de la Paris au făcut show!

Atmosferă de vis la Madrid

Profimedia

Atmosferă incendiară înainte de Real Madrid – PSG

Suporterii Realului tratează confruntarea cu PSG din returul optimilor UEFA Champions League ca pe o adevărată finală. Fanii „galacticilor” şi-au aşteptat favoriţii într-o atmosferă incendiară. Scenele au făcut în scurt timp înconjurului lumii. Pe Santiago Bernabeu, Karim Benzema, Vincius&co sunt obligaţi să marcheze. PSG conduce cu 1-0 la general, după reuşita lui Kylian Mbappe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nici fanii lui PSG nu au dezamăgit la Madrid. Suporterii veniţi de la Paris au făcut show în drumul spre Santiago Bernabeu. Suporterii nu concep alt rezultat decât victoria. Aceştia vor ca favoriţii lor să câştige, în premieră, în acest sezon, trofeul UEFA Champions League.

Vicecampioana Franţei, favorită în Real Madrid – PSG

PSG este favorită pentru calificarea în sferturile UEFA Champions League. Messi&Co au câștigat meciul tur cu Real Madrid, scor 1-0, în optimi. Mbappe a marcat golul victoriei pe Parc des Princes, în prelungiri.

Reclamă

Lionel Messi a bifat 22 de apariții pentru PSG în actualul sezon, în toate competițiile. Starul argentinian a marcat 7 goluri și a oferit 9 pase decisive. În campionat, PSG este lider detașat, cu un avans de 13 puncte față de locul secund. În ultima etapă, trupa pariziană a fost însă învinsă în mod incredibil de Nice, scor 0-1.

De partea cealaltă, Real Madrid a lansat un ”avertisment” pentru PSG în ultimul meci de campionat, când a câştigat cu 4-1 în faţa lui Real Sociedad. Eduardo Camavinga a marcat o execuție demnă de cele 31 de milioane de euro plătite pentru transferul său, iar Luka Modric a înscris şi el cu o execuție la fel de spectaculoasă ca cea a coechipierului său.

Kylian Mbappe, întâmpinat cu urale la aeroport înainte de Real Madrid – PSG

Kylian Mbappe este vedeta principală a „blockbuster-ului” Real Madrid – PSG, din optimile UEFA Champions League. Starul francez, care ar putea juca pentru „galactici” în sezonul următor, a fost întâmpinat cu urale la aeroportul din Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Delegația PSG-ului a aterizat la Madrid marți, în jurul orei locale 12:30, pe aeroportul Barajas Adolfo Suárez. Potrivit Mundo Deportivo, aproximativ 200 de fani au așteptat sosirea echipei pariziene.

Sursa citată anunță că Mbappe a coborât din autocar alături de marocanul Achraf Hakimi, iar imediat ce a apărut în fața mulțimii, suporterii i-au scandat neîncetat numele.

Sergio Ramos, Messi și Neymar au fost și ei aclamați de fanii care s-au adunat să-i întâmpine pe jucătorii lui PSG, dar atracția principală a fost Kylian Mbappe.

Jurnaliștii spanioli au remarcat că starul francez nu a dat semne că ar avea probleme medicale după ce s-a lovit la antrenamentul de luni de dimineaţă al celor de la PSG. Mbappe ar putea să fie titular în returul de pe Santiago Bernabeu.

Citește și:
Recomandări
  • Nebunie pe străzile din capitala Spaniei înainte de Real Madrid – PSG
  • Suporterii „galacticilor”, atmosferă incendiară

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și