Închide meniul

Real Madrid – PSG | Kylian Mbappe, întâmpinat cu urale la aeroportul din Madrid! Câți fani s-au adunat să-l vadă pe starul francez

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 martie 2022, 17:32

Real Madrid – PSG | Kylian Mbappe, întâmpinat cu urale la aeroportul din Madrid! Câți fani s-au adunat să-l vadă pe starul francez

Kylian Mbappe joacă la PSG din 2017

Profimediaimages

Delegația PSG-ului a aterizat la Madrid marți, în jurul orei locale 12:30, pe aeroportul Barajas Adolfo Suárez. Potrivit Mundo Deportivo, aproximativ 200 de fani au așteptat sosirea echipei pariziene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid – PSG | Kylian Mbappe, întâmpinat cu urale la aeroportul din Madrid

Sursa citată anunță că Mbappe a coborât din autocar alături de marocanul Achraf Hakimi, iar imediat ce a apărut în fața mulțimii, suporterii i-au scandat neîncetat numele.

Sergio Ramos, Messi și Neymar au fost și ei aclamați de fanii care s-au adunat să-i întâmpine pe jucătorii lui PSG, dar atracția principală a fost Kylian Mbappe.

Jurnaliștii spanioli au remarcat că starul francez nu a dat semne că ar avea probleme medicale după ce s-a lovit la antrenamentul de luni de dimineaţă al celor de la PSG. Mbappe ar putea să fie titular în returul de pe Santiago Bernabeu.

Kylian Mbappe ar putea juca pentru Real Madrid

Kylian Mbappe ține în continuare capul de afiș în presa internațională. Chiar dacă francezii au anunțat că superstarul de 23 de ani ia în calcul prelungirea contractului cu PSG, Marca ”contraatacă” și anunță că cel mai valoros jucător din lume a decis.

Reclamă

Spaniolii au explicat că Mbappe își dorește cu orice preț să ajungă pe Santiago Bernabeu. În trecut, el a declarat în multe rânduri că își dorește să joace la Real Madrid, echipă pe care o susține din copilărie, iar la vară vrea să își vadă visul cu ochii.

160 de milioane de euro este cota de piața a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com. Atacantul francez a înscris 24 goluri în 34 de meciuri jucate la PSG în acest sezon, în toate competițiile.

PSG, favorită la calificarea în sferturile UEFA Champions League

PSG este favorită pentru calificarea în sferturile UEFA Champions League. Messi&Co au câștigat meciul tur cu Real Madrid, scor 1-0, în optimi. Mbappe a marcat golul victoriei pe Parc des Princes, în prelungiri.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi a bifat 22 de apariții pentru PSG în actualul sezon, în toate competițiile. Starul argentinian a marcat 7 goluri și a oferit 9 pase decisive.

În campionat, PSG este lider detașat, cu un avans de 13 puncte față de locul secund. În ultima etapă, trupa pariziană a fost însă învinsă în mod incredibil de Nice, scor 0-1.

Citește și:

 

Recomandări
  • Kylian Mbappe, întâmpinat cu urale la aeroportul din Madrid
  • Câți fani s-au adunat să-l vadă pe starul care ar putea ajunge pe Santiago Bernabeu la vară

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și