Închide meniul

Real Madrid, pusă la zid de presa din Europa: „Sheriff-ul a tras direct la țintă!” Englezii au râs după umilinţa de pe Bernabeu: „I-au învins peştişorii”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 septembrie 2021, 9:08

Real Madrid, pusă la zid de presa din Europa: „Sheriff-ul a tras direct la țintă! Englezii au râs după umilinţa de pe Bernabeu: „I-au învins peştişorii

Meciuri tari în Europa

Profimedia

Real Madrid, pusă la zid de presa din Europa după umilinţa cu Sferiff Tiraspol

Real Madrid a fost învinsă de Sheriss Tiraspol, club înfiinţat în 1997. Sebastien Thill, un jucător luxemburghez, a fost cel care a dat marea lovitură a serii. A marcat în minutul 90 cu un şut fabulos din afara careului, fără speranţe pentru portarul Courtois.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după eşecul suferit de Real Madrid, presa din Europa i-a pus la zid pe iberici. „Real, împușcată de Sheriff”, a scris Mundo Deportivo, în timp ce Sport.es a titrat în aceeaşi manieră, „Sheriff-ul a tras direct la țintă!”.

„Real Madrid a fost „prinsă” de Sheriff Tiraspol”, a numit L’Equipe eşecul istoric al madrilenilor, în timp ce So Foot a titrat la fel ca spaniolii: „Sherifful a tras în Real pe Bernabeu”.

The Sun a notat simplu: „FC Sheriff a şocat cu o victorie în deplasare la Real Madrid”, iar englezii de la Daily Mail s-a amuzat titrând: „Real Madrid a fost învinsă de <<peştişorii >> Sheriff Tiraspol”.

Reclamă

Sheriff Tiraspol, surpriza sezonului în Liga Campionilor! Campioana Moldovei a rescris istoria în faţa lui Real Madrid

Sheriff Tiraspol a scos un rezultat fabulos pe terenul celor de la Real Madrid. Campioana Moldovei a rescris istoria pe Santiago Bernabeu. Formaţia din Tiraspol a dat lovitura pe finalul meciuluidin Spania şi a obţinut o victorie uriaşă.

Campioana Moldovei a făcut un meci uriaş. A condus după primele 45 de minute la Madrid. Fanii blanco au amuţit pur şi simplu în minutul 25 al partidei. Campioana Republicii Moldova deschisese scorul în Spania. Jasur Jakhshibaev, un atacant din Uzbekistan, adus sub formă de împrumut de la polonezii de la Legia Varșovia.

A fost un contraatac sezaţional. Fundaşul stânga, Cristiano, a centrat impecabil. Jakhshibaev a venit lansat, fără marcaj, și a reluat cu capul, din 7 metri, în plasa laterală. Benzema a egalat pentru madrileni în minutul 65, dar finalul a fost fatidic pentru echipa pregătită de Carlo Ancelotti.

Reclamă 4 / 0/3

Luxemburghezul Sebastien Thill a prins un şut senzaţional, fără nicio şansă pentru Courtois. După două etape, Sheriff Tiraspol e liderul grupei, cu şase puncte din şase posibile. Real Madrid e a doua, cu trei puncte, în timp ce Şahtior şi Inter Milano sunt pe locurile 3 şi 4, cu câte un punct fiecare.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și