Închide meniul

Sheriff Tiraspol, surpriza sezonului în Liga Campionilor! Campioana Moldovei a rescris istoria în faţa lui Real Madrid. A dat lovitura pe final de meci

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 29 septembrie 2021, 0:02

Sheriff Tiraspol, surpriza sezonului în Liga Campionilor! Campioana Moldovei a rescris istoria în faţa lui Real Madrid. A dat lovitura pe final de meci

Real Madrid - Sheriff Tiraspol

Profimedia

Real Madrid s-a făcut de râs, pe propiul teren, în a doua etapă a Ligii Campionilor din acest sezon. Spaniolii au luat bătaie pe Santiago Bernabeu de la marea surpiză a Ligii Campionilor, Sheriff Tiraspol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sheriff Tiraspol, surpriza sezonului în Liga Campionilor

Moldovenii au dat lovitura pe finalul meciului de la Madrid. Sebastien Thill, un jucător luxemburghez a fost cel care a dat marea lovitură a serii. A marcat în minutul 90 cu un şut fabulos din afara careului, fără speranţe pentru portarul Courtois. Este primul jucător luxemburghez din istorie care marchează un gol în grupele Ligii Campionilor.

Campioana Moldovei a făcut un meci fabulos. A condus după primele 45 de minute la Madrid. Fanii blanco au amuţit pur şi simplu în minutul 25 al partidei. Campioana Republicii Moldova deschisese scorul în Spania. Jasur Jakhshibaev a fost eroul celor de la Tiraspol în prima repriză. Acesta a marcat din pasa lui Cristiano.

Reclamă

Sheriff Tiraspol a dat lovitura pe terenul lui Real Madrid

Autorul reușitei a fost Jasur Jakhshibaev, un atacant din Uzbekistan, adus sub formă de împrumut de la polonezii de la Legia Varșovia. A fost un contraatac sezaţional. Fundaşul stânga, Cristiano, a centrat impecabil. Jakhshibaev a venit lansat, fără marcaj, și a reluat cu capul, din 7 metri, în plasa laterală. Benzema a egalat pentru madrileni în minutul 65, dar finalul a fost fatidic pentru echipa pregătită de Carlo Ancelotti.

Luxemburghezul Sebastien Thill a prins un şut senzaţional, fără nicio şansă pentru Courtois. După două etape, Sheriff Tiraspol e liderul grupei, cu şase puncte din şase posibile. Real Madrid e a doua, cu trei puncte, în timp ce Şahtior şi Inter Milano sunt pe locurile 3 şi 4, cu câte un punct fiecare.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și