Închide meniul

Real Madrid, reacţie emoţionantă după ce Sergio Aguero şi-a anunţat retragerea! Mesaje memorabile primite de Kun şi de la fostele rivale din Premier League

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2021, 14:28

Real Madrid, reacţie emoţionantă după ce Sergio Aguero şi-a anunţat retragerea! Mesaje memorabile primite de Kun şi de la fostele rivale din Premier League

Sergio Aguero a primit un mesaj emoţionant de la Real Madrid

Captură Twitter Barcelona

  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Sergio Aguero a decis să se retragă, la 33 de ani!

Nu a fost loc de rivalitate, astfel că una dintre primele reacţii a venit chiar de la Real Madrid. Clubul de pe Santiago Bernabeu i-a transmis un mesaj emoţionant lui Kun Aguero.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid, mesaj de adio pentru Sergio Aguero: „A fost o onoare să ne fii adversar!”

A fost o onoare să ne duelăm cu tine, Sergio Aguero, unul dintre cei mai buni jucători din lume. Mult succes ţie şi familiei tale„, a transmis gruparea blanco pe contul său de Twitter.

Reclamă

Şi alte foste rivale au ţinut să se despartă cum se cuvine de atacantul de legendă al fotbalului mondial. Malaga, Tottenham şi Napoli au fost printre echipele care au oferit comunicate impresionante.

Eşti în istoria acestui sport. Să fii mândru de cariera ta şi de ceea ce ai lăsat în urmă. Vom continua să ne bucurăm, în afara terenului, de ceea ce reprezinţi. Asta este o veste excelentă. A fost o plăcere să fim adversarii tăi„, au reacţionat cei de la Malaga.

Reclamă

A fost o onoare urişă să concurăm cu tine, Sergio Aguero. Felicitări pentru cariera uriaşă şi tot binele din lume în noul episod al vieţii tale„, a transmis şi Tottenham.

Reclamă 4 / 0/3

Te-am întâlnit şi a fost o onoare pentru noi. Îţi urmăm mult succes şi multă putere, Kun Aguero„, a fost şi mesajul celor de la Napoli.

Citește și:

Sergio Aguero, în lacrimi la conferinţa de adio

Sergio Aguero s-a retras din fotbal la 33 de ani. Atacantul Barcelonei a decis să îşi pună ghetele în cui, din cauza problemelor la inimă, după numai cinci meciuri jucate în tricoul grupării de pe Camp Nou.

Este o conferinţă pentru a anunţa că am decis să renunţ la fotbal. Am decis să renunţ la fotbalul profesionist, e un moment extrem de dur. Decizia luată a venit pentru sănătatea mea. Problemele pe care le-am avut în urmă cu o lună şi jumătate m-au adus în mâna medicilor care mi-au spus că cea mai bună soluţie e să renunţ la fotbal. Am luat decizia cu 10 zile în urmă. Am făcut totul să nu renunţ, dar nu am avut speranţe. Sunt foarte fericit de cariera pe care am avut-o.

Iubesc fotbalul de la 5 ani, atunci când am pus prima oară mâna pe minge. Atletico Madrid a pariat pe mine când aveam 18 ani, Manchester City, ştiţi cu toţii ce simt pentru acel club. Toată lumea de aici de la Barcelona… e una din cele mai bune echipe din lume. Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine. Le mulţumesc colegilor de la Barcelona. Am făcut tot ce am putut mai bine pentru a-i ajuta să câştige„, a declarat Sergio Aguero la conferinţa de presă.

Aguero şi-a început cariera la Independiente, după care a jucat la Atletico Madrid între 2006 şi 2011. A urmat un deceniu în care a îmbrăcat tricoul lui Manchester City iar, în acest an, a ajuns la Barcelona. Problemele medicale l-au făcut să se retragă prematur.

Reclamă

Cu 184 de goluri în 275 de jocuri, „Kun” Aguero este cel mai bun marcator străin din istoria Premier League (al patrulea la general). Finalist al Cupei Mondiale 2014 şi câştigător al Cupei Americii vara trecută, jucătorul format la Independiente este şi al treilea golgheter al selecţionatei Argentinei (41 de goluri în 101 de meciuri).

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani