Închide meniul
NEWS ALERT

Sergio Aguero, în lacrimi la conferinţa de adio. Atacantul Barcelonei a fost nevoit să se retragă din fotbal, la 33 de ani: „Medicii mi-au spus că e cea mai bună soluţie”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2021, 13:30

Reclamă
Sergio Aguero, în lacrimi la conferinţa de adio. Atacantul Barcelonei a fost nevoit să se retragă din fotbal, la 33 de ani: „Medicii mi-au spus că e cea mai bună soluţie

Sergio Aguero s-a retras din fotbal

Captură Youtube

Sergio Aguero s-a retras din fotbal

Este o conferinţă pentru a anunţa că am decis să renunţ la fotbal. Am decis să renunţ la fotbalul profesionist, e un moment extrem de dur. Decizia luată a venit pentru sănătatea mea. Problemele pe care le-am avut în urmă cu o lună şi jumătate m-au adus în mâna medicilor care mi-au spus că cea mai bună soluţie e să renunţ la fotbal. Am luat decizia cu 10 zile în urmă. Am făcut totul să nu renunţ, dar nu am avut speranţe. Sunt foarte fericit de cariera pe care am avut-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iubesc fotbalul de la 5 ani, atunci când am pus prima oară mâna pe minge. Atletico Madrid a pariat pe mine când aveam 18 ani, Manchester City, ştiţi cu toţii ce simt pentru acel club. Toată lumea de aici de la Barcelona… e una din cele mai bune echipe din lume. Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine. Le mulţumesc colegilor de la Barcelona. Am făcut tot ce am putut mai bine pentru a-i ajuta să câştige„, a declarat Sergio Aguero la conferinţa de presă.

Argentinianul a fost nevoit să părăsească terenul în timpul meciului cu Deportivo Alavés (1-1), din 30 octombrie, după ce a simţit o durere în piept. Imediat după aceea a fost internat în spital, iar primele teste au scos la iveală că suferea de o aritmie cardiacă. Medicii au stabilit că fotbalistul argentinian nu va mai putea juca la cel mai înalt nivel fără riscuri.

Sergio Aguero, carieră uriaşă

Cu 184 de goluri în 275 de jocuri, „Kun” Aguero este cel mai bun marcator străin din istoria Premier League (al patrulea la general). Finalist al Cupei Mondiale 2014 şi câştigător al Cupei Americii vara trecută, jucătorul format la Independiente este şi al treilea golgheter al selecţionatei Argentinei (41 de goluri în 101 de meciuri).

Reclamă
Reclamă

În afară de Independiente, Manchester City şi FC Barcelona, el a mai evoluat la Atletico Madrid, între 2006 şi 2011.

Reclamă
Recomandări

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33 1 oct.

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20 1 oct.

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09 1 oct.

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și