Închide meniul

Real Madrid – Sevilla 2-2. Hazard a egalat în minutul 90+5! Juventus – Milan 0-3. Ronaldo, umilit în duelul cu Ibrahimovic. Rennes – PSG 1-1. Neymar şi Mbappe, tot mai departe de titlu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 mai 2021, 20:59 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Real Madrid – Sevilla 2-2. Hazard a egalat în minutul 90+5! Juventus – Milan 0-3. Ronaldo, umilit în duelul cu Ibrahimovic. Rennes – PSG 1-1. Neymar şi Mbappe, tot mai departe de titlu

profimediaimages

Meciuri tari în Europa

Spectacolul a fost la el acasă în Europa. Real Madrid putea să profite de remiza dintre Barcelona şi Atletico şi să fie noul lider în La Liga, însă a remizat cu Sevilla, 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juventus a ajuns să tremure pentru locul de Champions League, după ce a fost umilită cu 0-3 de AC Milan pe teren propriu.

Neymar şi Mbappe sunt tot mai departe de titlu. PSG a remizat în deplasarea de la Rennes, iar Lille, liderul din Ligue 1, are un avans de 4 puncte înainte de finalul sezonului. Etapa următoare, Burak Yilmaz&co pot deveni campioni în Franţa.

Reclamă

Update: Real Madrid – Sevilla 2-2! Hazard egalează în minutul 90+5, cu o deviere la un şut al lui Kroos.

Update: Juventus – AC Milan 0-3. "Bătrâna Doamnă" a fost umilită pe teren propriu şi ocupă locul 5, poziţie de Europa League, cu 3 etape înainte de finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Rennes – PSG 1-1. Sehrou Guirassy a egalat cu 20 de minute înainte de fluierul final.

Update: Real Madrid – Sevilla 1-2. Rakitic a marcat în urma unei lovituri de la 11 metri. 

Update: Juventus – AC Milan 0-3. Fosta campioană a Italiei este umilită pe teren propriu. Tomori şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor.

Update: Juventus – AC Milan 0-2. Rebic a majorat avantajul oaspeţilor din pasa lui Bennacer.

Reclamă

Update: Real Madrid – Sevilla 1-1. GOOOL! Asensio a egalat în minutul 77, la doar câteva momente după ce a intrat pe teren.

Update: Real Madrid – Sevilla 0-1. Ocazie uriaşă pentru gazde! Toni Kroos a făcut spectacol în careu advers, a centrat, însă Vincius Jr. a lovit bara transversală.

Update: Juventus – AC Milan 0-1. Oaspeţii au ratat o lovitură de la 11 metri prin Kessie.

Update: Rennes – PSG 0-1. Neymar a deschis scorul din penalty în minutul 45+5.

Update: Juventus – AC Milan 0-1. Brahim Diaz a deblocat tabela cu o reuşită de senzaţie. În vârstă de 21 de ani, fotbalistul este cel mai tânăr jucător care înscrie în deplasare împotriva lui Juventus de la Alexandre Pato încoace (2008).

Update: Real Madrid – Sevilla 0-1. Fernando a deschis scorul, în minutul 27. Mijlocaşul a ajuns la cota 3 în acest sezon. Acesta este primul sezon în care depăşeşte borna de trei goluri.

Update: Gol anulat lui Real Madrid! Karim Benzema a marcat în minutul 11, dar reuşita a fost anulată pentru ofsaid, cu ajutorul VAR.

Update: A început Real Madrid – Sevilla.

Update: A început derby-ul Juventus – AC Milan!

Update: Real Madrid – Sevilla. Echipele de start

Real Madrid: Courtois – Odriozola, Militao, Nacho, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – Valverde, Vinicius Jr – Benzema

Sevilla: Bounou – Navas, Kounde, Carlos, Acuna – Rakitic, Fernando, Jordan – Suso, Papu Gomez, Ocampos

Update: Villarreal, finalista Europa League, a fost învinsă de Celta Vigo, scor 2-4, şi tremură pentru prezenţa în competiţia pentru care va juca cu trofeul pe masă la finalul lunii.

Update: AS Roma a câştigat cu 5-0 duelul cu Crotone. Viitoarea echipă a lui Jose Mourinho se luptă pentru locul 7, care asigură prezenţa în UEFA Conference League.

Update: Everton a învins-o pe West Ham cu 1-0, iar lupta pentru locurile de Champions League e mai încinsă ca niciodată în Premier League. Chelsea, Leicester, West Ham şi Liverpool se luptă pentru ultimele două poziţii care asigură prezenţa în UCL.

Update: Manchester United a învins-o cu 3-1 pe Aston Villa, în deplasare, şi a amânat sărbătoarea de titlu a rivalilor de la Manchester City.

Update: Parma a fost învinsă cu 5-2, pe propriul teren, de Atalanta. Dennis Man şi Valentin Mihăilă au lipsit, fiind accidentaţi. Parma este deja retrogradată.

Update: Cagliari s-a impus cu 3-1 pe terenul lui Benevento. Răzvan Marin a jucat până în minutul 88. Cagliari a urcat pe locul 16, cu 35 de puncte. Echipa lui Răzvan Marin tremură în ultimele trei etape. Benevento este la 4 puncte în urmă, pe locul 18, primul care duce în Serie B.

Update: Benevento – Cagliari 0-1! Răzvan Marin a pasat decisiv în minutul 1, la golul reuşit de grecul Charalampos Lykogiannis.

Real Madrid – Sevilla | Se poate schimba liderul în La Liga

Real Madrid poate profita de remiza albă înregistrată între Barcelona și Atletico Madrid. Cu o victorie împotriva Sevillei, echipa lui Zidane o egalează la puncte pe Atletico, dar are rezultatele directe de partea sa. Real Madrid ar fi la mâna ei în lupta nebună la titlu din La Liga.

Zidane nu va putea conta pe mulți titulari împotriva Sevillei, lucru cu care francezul s-a obișnuit în acest sezon. Ramos și Varane s-au accidentat din nou, iar Carvajal, Vazquez și Mendy rămân indisponibili.

În tur, Real Madrid a câștigat la limită pe Ramon Sanchez Pizjuan, scor 1-0. Madrilenii au câștigat ultimele 4 confruntări directe cu andaluzii.

Cristiano Ronaldo și Zlatan Ibrahomvic, față în față în Juventus – Milan 

Juventus și AC Milan n-au reușit să țină pasul cu Inter în lupta la titlu, iar acum tremură pentru calificarea în UEFA Champions League. 

Bianconerii sunt pe poziția a 4-a, ultima care merge în grupele UCL. De cealaltă parte, rossonerri ocupă locul al 5-lea. Juve și Milan sunt la egalitate de puncte, 69, tot atâtea câte are și Atalanta, a treia clasată.

Cristiano Ronaldo și Zlatan Ibrahimovic se vor întâlni din nou. Cei doi veterani, ajunși la 36 și, respectiv, 39 de ani, continuă să joace la cel mai înalt nivel. În prezent, portughezul este cel mai bun marcator din Serie A, cu 27 de reușite, în timp ce suedezul ocupă poziția a șasea în clasamentul golgheterilor, cu 15 goluri. 

Răzvan Marin, meci decisiv pentru evitarea retrogradarii

Dacă Dennis Man și Valentin Mihăila n-au reușit să o salveze pe Parma, Răzvan Marin este aproape să faca minunea cu Cagliari. Insularii au obținut 3 victorii în ultimele 4 etape și au urcat deasupra locurilor retrogradabile.

Cu toate acestea, prima echipă echipa de sub linie, Benevento, este la un singur punct de Cagliari. Răzvan Marin&Co au nevoie de un rezultat pozitiv ca să-și păstreze șansele la salvare. 

Tot astăzi joacă și Nicolae Stanciu și Slavia Praga. Echipa românului a fost deja încoronată campioană și se mai luptă doar cu recordurile. Slavia are șansa să termine sezonul neînvinsă!

Meciurile zilei în Europa

Benevento – Cagliari 1-3

Rennes – PSG, ora 22:00

Juventus – AC Milan, ora 21:45

Real Madrid – Sevilla, ora 22:00

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și