Închide meniul

Real Madrid, specialitatea casei! Elevii lui Zidane au reuşit "remontada" cu Elche. Benzema, omul meciului

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 martie 2021, 16:35

Real Madrid, specialitatea casei! Elevii lui Zidane au reuşit "remontada" cu Elche. Benzema, omul meciului

profimediaimages.ro

Real Madrid, "remontada" cu Elche

În repriza secundă, Elche a spart gheaţa pe micuţa arenă "Alfredo di Stefano". Calvo a deschis scorul din pasa lui Tete Morente, iar oaspeţii erau cu gândul la al doilea mare succes consecutiv, după victoria cu Sevilla din etapa trecută, 2-1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a făcut ce ştie mai bine în Spania. Madrielenii au întors rezultatul graţie lui Karim Benzema, veteranul "galacticilor" care a marcat de două ori, în minutele 73 şi 90+1. Reuşitele francezului au venit din pasele decisive reuşite de Modric, fostul Balon de Aur din 2018, şi tânăra speranţă Rodrygo.

În urma golurilor de astăzi, Benzema a ajuns la cota 15 în actuala ediţie de La Liga, la 4 în spatele liderului Messi şi la 3 de Suarez. Atacantul grupării madrilene a punctat de şase ori în ultimele şapte partide de pe teren propriu, în ultimele trei meciuri reuşind chiar să marcheze consecutiv. Getafe, Valencia şi Elche, openenta de astăzi, se numără printre "victimile" acestuia.

În urma acestui succes, Real Madrid a ajuns pe poziţia secundă în Spania, la 5 puncte distanţă de liderul Atletico, şi cu un punct peste rivala Barcelona. În următorul meci, elevii lui Zidane o aşteaptă pe Atalanta în returul optimilor de finală din Liga Campionilor.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, înapoi la Real Madrid? Zinedine Zidane îl așteaptă cu brațele deschise

Înaintea meciului cu Elche, Zinedine Zidane a reacționat la zvonurile despre posibila revenire a lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid. Tehnicianul campioanei Spaniei îl așteaptă cu brațele deschise pe Ronaldo. Portughezul a fost catalizatorul echipei care a cucerit Champions League de trei ori la rând.

"Știm toți ce înseamnă Cristiano Ronaldo pentru Real Madrid, ce a făcut aici și afecțiunea pe care o avem pentru el. Ce a făcut aici este magnific" a spus Zinedine Zidane la conferința de presă dinaintea meciului cu Elche din La Liga, citat de Marca.

Ronaldo mai are contract cu Juventus doar până în 2022. Pentru a îl transfera de la Real Madrid, "Bătrâna Doamnă" a plătit 100 de milioane de euro în 2018.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și