Închide meniul

Real Madrid – Valencia 2-0. Asensio şi Vinicius menţin echipa lui Ancelotti în lupta nebună la titlu cu Barcelona

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 februarie 2023, 23:30

Real Madrid – Valencia 2-0. Asensio şi Vinicius menţin echipa lui Ancelotti în lupta nebună la titlu cu Barcelona

Real Madrid - Valencia şi Juventus - Lazio, meciurile serii

Jucătorii de la Real Madrid, în timpul unui meci / Profimedia

Real Madrid – Valencia 2-0. „Galacticii” s-au impus cu 2-0 în faţa Valencia, într-un meci restant din etapa a 17-a, şi se menţin la 5 puncte în spatele liderului Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Carlo Ancelotti a „rezolvat” meciul în doar două minute. Cel care a deschis scorul a fost Asensio în minutul 52, cu un şut fabulos de la marginea careului. După numai 2 minute, Vinicius avea să marcheze şi el cu un şut plasat din interiorul careului. În urma acestui rezultat, Real Madrid a ajuns la 45 de puncte în clasament, cu 5 mai puţine decât liderul Barcelona.

Într-un alt meci din Cupa Italiei, Juventus s-a impus în faţa celor de la Lazio cu scorul de 1-0, în sferturile de finală ale competiţiei. Gleison Bremer a marcat singurul gol al partidei.

Real Madrid – Valencia 2-0 şi Juventus – Lazio 1-0

Min. 90+3: FINAL DE MECI în Real Madrid – Valencia! Echipa lui Ancelotti s-a impus cu 2-0 şi continuă lupta nebună la titlu cu Barcelona.

Min. 90+3: FINAL DE MECI! Juventus s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la Lazio, într-un meci din Cupa Italiei.

Reclamă

Min. 54: GOOOL Real Madrid! Vinicius a marcat şi el!

Min. 52: GOOOL Real Madrid! Asensio a reuşit un gol fabulos, cu un şut senzaţional de la marginea careului.

Min. 45+2: Gol anulat pentru Real Madrid! Rudiger a marcat cu o lovitură de cap din 6 metri, dar arbitrul a anulat reuşită după ce a văzut un fault la un duel al lui Benzema cu Musha.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 44: GOOOL Juventus! Gleison Bremer a deschis scorul pentru Juventus.

Min. 1: Au început cele două partide.

Echipele de start în Real Madrid – Valencia

Real Madrid: Courtois – Nacho, Militao, Rudiger, Camavinga  – Modric, Kroos, Ceballos – Asensio, Benzema, Vinicius Jr.

Rezerve: Lunin, Lopez – Carvajal, Hazard, Odriozola, Rodrygo, Tchouameni, Vallejo, Valverde.

Antrenor: Carlo Ancelotti.

Valencia: Mamardashvili – Gaya, Diakhaby, Gabriel Paulista, Foulquir – Musha, Guillamon, Almeida, Castillejo – Cavani, Lino.

Reclamă

Rezerve: Herrerin, Rivero – Comert, Duro, Guerra Moreno, Lato, Marcos Andre, Moriba, Mosquera, Ozkacar, Perez, J.Vazquez.

Antrenor: Voro.

Real Madrid s-a încurcat în etapa precedentă, şi a remizat cu Real Sociedad pe teren propriu. În urma acestui rezultat de egalitate, Barcelona şi-a mărit avansul în fruntea campionatului din Spania.

Valencia, de cealaltă parte, a rămas fără antrenor după demiterea lui Genaro Gatusso. „Liliecii” sunt pe locul 14 în La Liga, fiind fără victorie de patru runde.

Juventus şi Lazio se întâlnesc în sferturile Cupei Italiei. Torinezii ţintesc victoria, având în vedere situaţia dezastruoasă pe care o traversează clubul. „Bătrâna Doamnă” este fără victorie de trei runde în Serie A, şi speră să liniştească apele printr-o victorie în Cupă.

Lazio traversează un sezon foarte bun. Trupa lui Ştefan Radu este pe locul trei în Serie A, însă distanţa faţă de liderul Napoli este de 15 puncte.

Preşedintele La Liga, anunţ dureros pentru fanii Barcelonei

Preşedintele La Liga, Javier Tebas, a făcut un anunţ dur pentru fanii Barcelonei. Din cauza problemelor economice pe care le are clubul blaugrana, nu va putea transfer jucători de nivelul financiar al lui Kylian Mbappe sau Erling Haaland.

Asta în situaţia în care Haaland sau Mbappe ar putea costa peste 200 de milioane de euro. În acest moment, cei doi au cote de piaţă de 170 de milioane de euro, respectiv 180 de milioane de euro.

„Să sperăm că vor ajunge în La Liga. Dar aceşti doi jucători pot evolua doar la Real Madrid. Situaţia economică de la Barcelona nu îi permite clubului să acceseze astfel de jucători.

Nu se va întâmpla în acest sezon sau în următorul. Mi se pare imposibil”, a spus preşedintele La Liga, în cadrul emisiunii El Chiringuito.

Cu un an în urmă, Mbappe şi-a dat acordul să se transfere la Real Madrid, dar, ulterior a acceptat prelungirea contractului cu PSG. Asta chiar dacă Florentino Perez îi acceptase toate condiţiile.

De cealaltă parte, Erling Haaland are un sezon în care pare pregătit să doboare toate recordurile, în tricoul lui Manchester City. Norvegianul de 22 de ani a marcat 25 de goluri, în 19 meciuri disputate în Premier League, şi alte cinci, în patru dueluri de Champions League.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și