Închide meniul

Preşedintele La Liga, anunţ dureros pentru fanii Barcelonei: „Nu îi poate aduce pe Mbappe şi Haaland. Doar Real Madrid poate”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 februarie 2023, 13:14

Preşedintele La Liga, anunţ dureros pentru fanii Barcelonei: „Nu îi poate aduce pe Mbappe şi Haaland. Doar Real Madrid poate

Preşedintele La Liga, anunţ dureros pentru fanii Barcelonei

Erling Haaland şi Kylian Mbappe, înaintea unui meci / Getty Images

Preşedintele La Liga, Javier Tebas, a făcut un anunţ dur pentru fanii Barcelonei. Din cauza problemelor economice pe care le are clubul blaugrana, nu va putea transfer jucători de nivelul financiar al lui Kylian Mbappe sau Erling Haaland.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asta în situaţia în care Haaland sau Mbappe ar putea costa peste 200 de milioane de euro. În acest moment, cei doi au cote de piaţă de 170 de milioane de euro, respectiv 180 de milioane de euro.

Preşedintele La Liga, anunţ teribil pentru fanii Barcelonei

„Să sperăm că vor ajunge în La Liga. Dar aceşti doi jucători pot evolua doar la Real Madrid. Situaţia economică de la Barcelona nu îi permite clubului să acceseze astfel de jucători.

Nu se va întâmpla în acest sezon sau în următorul. Mi se pare imposibil”, a spus preşedintele La Liga, în cadrul emisiunii El Chiringuito.

Cu un an în urmă, Mbappe şi-a dat acordul să se transfere la Real Madrid, dar, ulterior a acceptat prelungirea contractului cu PSG. Asta chiar dacă Florentino Perez îi acceptase toate condiţiile.

Reclamă

De cealaltă parte, Erling Haaland are un sezon în care pare pregătit să doboare toate recordurile, în tricoul lui Manchester City. Norvegianul de 22 de ani a marcat 25 de goluri, în 19 meciuri disputate în Premier League, şi alte cinci, în patru dueluri de Champions League.

Kylian Mbappe, accidentare uşoară în Montpellier – PSG 1-3

În meciul dintre Montpellier şi PSG, Mbappe a părăsit terenul îngrijorat, după 21 de minute, timp în care ratase un penalty și repetarea lui și mai irosise și o ocazie cu poarta goală. Câteva minute mai târziu, și Sergio Ramos a cerut schimbarea, fiind speriat de o durere la adductori.

Galtier a explicat la conferința de presă că, la prima vedere, nu există motive de îngrijorare, un aspect pozitiv pentru campioana din Hexagon, ținând cont că, în mai puțin de două săptămâni vine turul optimilor Ligii Campionilor, cu Bayern Munchen.

Reclamă 4 / 0/3

Până atunci, PSG se pregătește de cel mai tare meci al începutului de an. Duelul cu Olympique Marseille, din optimile Cupei Franței, este pe 8 februarie, de la 22:10, în exclusivitate în AntenaPLAY.

”Vom vedea. Sunt doi jucători importanți. Din ce am vorbit la pauza meciului între noi și din ce am văzut, nu sunt motive de îngrijorare. Kylian a fost lovit în spatele genunchiului și la mușchi. Este o contuzie, un hematom. Nu știm încă.

Am preferat să nu riscăm deloc, ținând cont de programul meciurilor ce urmează. Sergio are o problemă la adductori. Credem că nu e ceva serios. A preferat să nu își asume riscuri și să fie schimbat, pentru că avea o durere”, a spus Galtier, citat de sports.yahoo.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și