Închide meniul

Recep Erdogan „forţează” transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray! Discuţii la cel mai înalt nivel. Anunţul făcut de The Scottish Sun

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 iulie 2022, 14:37

Recep Erdogan „forţează transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray! Discuţii la cel mai înalt nivel. Anunţul făcut de The Scottish Sun

Ianis Hagi este vedeta lui Rangers

Ianis Hagi, după un gol marcat pentru Rangers / Profimediaimages

Recep Erdogan „forţează” transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray. Presa britanică anunță că președintele Turciei a discutat cu Klaus Iohannis despre fiul „Regelui”, în timpul summit-ului NATO de la finalul lunii iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi (23 de ani), în prezent la Rangers, a suferit o accidentare gravă la genunchi în luna ianuarie și a ratat restul sezonului. În presa internațională s-a tot discutat despre posibilitatea ca Hagi Jr să ajungă, într-o bună zi, la Galatasaray.

Recep Erdogan „forţează” transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray. Discuții cu Klaus Iohannis

Despre acest tansfer răsunător s-a vorbit inclusiv la summit-ul NATO, din urmă cu o săptămână. Potrivit The Scottish Sun, Recep Erdogan și Klaus Iohannis au discutat pe seama viitorului internaționalului român.

Președintele Turciei este convins că Ianis va ajunge la Galatasaray, echipa pentru care tatăl său a scris istorie. Erdogan l-a întrebat pe Iohannis și despre Gică Hagi, care a cucerit 10 trofee alături de formația din Istanbul, în cariera fabuloasă de jucător.

„Președintele Erdogan a fost foarte interesat să discute despre fotbal, dorind să știe în special despre Gheorghe Hagi și fiul său, Ianis. Klaus Iohannis l-a informat că <Regele fotbalului> este bine și are propriul său club (n.r. – Farul Constanța) și propria academie de fotbal, care produce noi talente.

Reclamă

Președintele Turciei a fost curios să afle și ce se întâmplă cu Ianis. Erdogan a spus că Ianis va juca la Galatasaray, într-o bună zi, așa cum a făcut-o și tatăl său. Iar președintele Iohannis l-a asigurat că este un jucător talentat, care va avea o carieră extraordinară.”, au notat jurnaliștii scoțieni The Scottish Sun.

Ianis Hagi se află în plin proces de recuperare și ar urma să revină pe teren în toamnă. Ianis Hagi a ajuns la Rangers în 2020, în schimbul sumei de 3,5 milioane de euro. Mijlocașul român a devenit campion al Scoției în sezonul 2020/2021, reușind să înscrie 8 goluri în 45 de apariții, în toate competițiile din stagiunea respectivă.

În prezent, Ianis Hagi este cotat la 7 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi, dezvăluiri emoționante după accidentarea suferită

Recent, Ianis Hagi a oferit dezvăluiri emoționante după accidentare. Ianis a povestit starea de bucurie prin care a trecut când a putut să meargă din nou, la o lună și jumătate după operația survenită după accidentarea suferită la ligamentele genunchiului.

Fiul ”Regelui” a avut parte de zile de coșmar în care credea că nu mai poate merge. Acum, internaționalul român, de la Rangers, muncește zilnic la sala de recuperare, alături de fizioterapeutul său, și așteaptă cu sufletul la gură momentul în care va reveni pe teren.

”Astea sunt momente normale pentru un om care nu e accidentat. Eu mi-am adus aminte cum a fost prima oară când am putut să merg după o lună și jumătate. Prima dată când am pus mâna pe minge, când am început să jonglez. Astea vin după o perioadă de o lună și jumătate în care nu ești fericit, în care nu poți face chestii, dup-aia reușești din nou să le experimentezi.

Fericirea este incredibilă, începi să râzi, te duci acasă zâmbind, toată ziua zâmbești. Înainte de accidentare, nu puneam mare preț pe lucrurile astea. Mergeam super-normal. Dar prima dată când am mers după operație și zâmbeam continuu. Mama mă întreba dacă am văzut ceva haios. Îi spuneam că e prima zi în care merg. E ceva incredibil. După prima zi, simțeam că e imposibil să mai merg”, a spus Ianis Hagi, într-un interviu exclusiv acordat pentru Antena Sport.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și