Închide meniul

„Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar

Alex Masgras Publicat: 19 aprilie 2024, 13:45

Reclamă
„Recoltă bună, fermierii mei Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar

"Recoltă bună, fermierii mei" Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar

Erling Haaland, Kai Havertz şi Mohamed Salah / Colaj Profimedia

Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar. Fotbalul englez nu a avut parte de cele mai bune zile şi a rămas cu o singură reprezentată în cele trei competiţii organizate de UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City şi Arsenal au fost eliminate în aceeaşi seară din UEFA Champions League de Real Madrid, respectiv Arsenal, în timp ce Liverpool nu a reuşit minunea şi a fost eliminată joi din Europa League.

„Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar

Tot în Europa League, Bayer Leverkusen, noua campioană din Bundesliga, a eliminat-o pe West Ham. În Conference League, singura echipă din Anglia care a rămas în competiţie este Aston Villa, echipă care a trecut la loviturile de departajare de Lille.

Acest lucru l-a făcut pe Mats Hummels să îi ironizeze pe englezi. Chiar dacă cele cinci ligi din Anglia, Spania, Italia, Germania şi Franţa sunt cele mai bune ligi din Europa, în mediul online, foarte mulţi numesc campionatele din Germania şi Franţa „farmers league” (n.r. liga fermierilor), din cauza faptului că echipe precum PSG sau Bayern Munchen au câştigat ani la rând titlurile în Ligue 1 şi Bundesliga fără prea multe bătăi de cap.

După rezultatele înregistrate de echipele din Anglia săptămâna aceasta, Mats Hummels nu a ratat ocazia de a le ironiza:

Reclamă

„Recoltă bună săptămâna aceasta, fermierii mei”, a scris Mats Hummels, pe contul său de X (fostul Twitter).

Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa

Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa, în timpul loviturilor de departaje. Controversatul portar argentinian a fost la un pas să fie eliminat în timpul loviturilor de departajare.

Reclamă 4 / 0/3

Emiliano Martinez a fost la un pas să fie eliminat în timpul loviturilor de departajare. După un gest făcut la adresa fanilor francezi, arbitrul a decis să îi acorde cartonaşul galben. Numai că acesta era al doilea avertisment şi trebuia să fie eliminat.

Arbitrul şi-a dat seama şi a „transformat” cartonaşul galben în avertisment. Emiliano Martinez a dansat ca în finala Cupei Mondiale din Qatar după ce a apărat penalty-ul decisiv. Pentru Aston Villa, semifinala din Conference League va fi a doua din istorie pe care o joacă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și