Închide meniul

Revine Olimpiu Moruțan la FCSB după plecarea lui Fatih Terim de la Galatasaray? Anunțul ferm făcut de agent, în Turcia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2022, 8:47

Revine Olimpiu Moruțan la FCSB după plecarea lui Fatih Terim de la Galatasaray? Anunțul ferm făcut de agent, în Turcia

Olimpiu Moruțan nu s-a impus la Galatasaray

Profimediaimages

„O astfel de situație nu este posibilă acum. Moruțan trebuie să o ajute pe Galatasaray în acest moment. Asta contează cel mai mult acum”, a spus Vulturar, conform sport.ro, care citează Sportcell.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a explicat de ce l-a vândut pe Olimpiu Moruțan

5,7 milioane de euro cu tot cu bonusuri este suma totală pe care o poate lua Gigi Becali de pe urma transferului lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. La mai bine de jumătate de an de la perfectarea afacerii, patronul celor de la FCSB a explicat de ce a renunţat la unul dintre favoriţii săi.

„Am ţinut jucătorii şi pe Man şi pe Moruţan, am avut mare încredere în ei. Când mi-am dat seama că nu mai creşte mai mult l-am dat. Pe Moruţan am cerut 10. Au dat turcii 7, dar i-am refuzat. Apoi mi-am dat seama că Moruţan nu mai creşte, ăla era plafonul lui. Cordea e mai bun ca Moruţan. Nu poate să nu mai joace”, a dezvăluit Gigi Becali, cu câteva zile în urmă.

Olimpiu Moruţan, făcut praf de Valeriu Iftime

Mijlocașul de 22 ani a fost făcut praf de Valeriu Iftime. „Copilul e rupt de realitate”, este de părere patronul lui FC Botoşani, care nu are încredere că fostul său fotbalist poate deveni un om de bază pentru gruparea „Cim Bom”.

”El a fost concentrat două luni, după care credea că vin de la Dumnezeu toate. Copilul e rupt de realitate, faptul că nu joacă bine pe acolo, eu nu-l văd fotbalist. Vii la Galata, eşti cel mai bun, punct”, a declarat Valeriu Iftime.

Reclamă

Cotat la 5 milioane pe site-urile de specialitate, Olimpiu Moruţan a bifat 23 de apariţii pentru Galatasary, reuşind să înscrie 3 goluri şi să ofere 4 pase decisive.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și