Închide meniul

Gigi Becali a explicat de ce l-a transferat pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray: „Mi-am dat seamă că ăsta e plafonul”. De ce-l vrea pe David Miculescu

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 ianuarie 2022, 17:11 / Actualizat: 10 aprilie 2023, 21:18

Gigi Becali a explicat de ce l-a transferat pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray: „Mi-am dat seamă că ăsta e plafonul. De ce-l vrea pe David Miculescu

Gigi Becali, dezvăluiri despre Olimpiu Moruţan

Profimediaimages

Gigi Becali a explicat de ce l-a transferat pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Abia acum, finanţatorul vicecampioanei a dezvăluit de ce l-a lăsat pe unul dintre favoriţii săi în Turcia. Este convins că Moruţan nu mai putea creşte, iar înlocuitorul său, Andrei Cordea poate reprezenta o afacere mult mai profitabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a explicat de ce l-a transferat pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray

5,7 milioane de euro cu totu cu bonusuri este suma totală pe care o poate lua Gigi Becali de pe urma transferului lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. La mai bine de jumătate de an de la perfectarea afacerii, patronul celor de la FCSB a explicat de ce a renunţat la unul dintre favoriţii săi.

„Am ţinut jucătorii şi pe Man şi pe Moruţan, am avut mare încredere în ei. Când mi-am dat seama că nu mai creşte mai mult l-am dat. Pe Moruţan am cerut 10. Au dat turcii 7, dar i-am refuzat. Apoi mi-am dat seama că Moruţan nu mai creşte, ăla era plafonul lui. Cordea e mai bun ca Moruţan. Nu poate să nu mai joace”, a dezvăluit Gigi Becali, conform digisport.ro.

Planul latifundiarului din Pipera pentru David Miculescu

Gigi Becali a vorbit şi despre eventualul transfer al lui David Miculescu la FCSB. Patronul roş-albaştrilor spune că Miculescu era doar o afacere de viitor şi că l-ar mai fi lăsat un sezon la Arad dacă s-ar fi înţeles în privinţa transferului său. „Pe Miculescu am dat 600.000. Nu am nevoie de Miculescu acum. Îl las acolo şi peste un an-doi să vină. Aşa am făcut şi cu Olaru. L-am cumpărat şi l-am lăsat acolo”, a mai spus Gigi becali, conform sursei citate.

Citește și:

Gigi Becali nu s-a înţeles cu cei de la UTA în privinţa transferului lui David Miculescu. În timp ce Gigi Becali a oferit 600.000 de euro pentru jucător, arădenii au anunţat că nu-l cedează decât pentru minim un milion de euro. Mai mult, cei de la UTA au mai spus că au oferte din străinătate pentru Miculescu şi că ar prefera să îl cedeze în afara graniţelor ţării.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și