Închide meniul

Rezultat incredibil în prima ligă din Cehia! Fosta adversară a FCSB-ului din Europa League a câştigat în deplasare cu 9-5!

Bogdan Stănescu Publicat: 22 octombrie 2023, 8:57

Reclamă
Rezultat incredibil în prima ligă din Cehia! Fosta adversară a FCSB-ului din Europa League a câştigat în deplasare cu 9-5!

Rezultat incredibil în prima ligă din Cehia

Jucătorii formaţiei Mlada Boleslav celebrează succesul uluitor cu Zlin / Profimedia Images

Rezultat incredibil în prima ligă din Cehia! Mlada Boleslav, fosta adversară a FCSB-ului în Europa League, în anul 2019, a învins-o pe lanterna clasamentului din Cehia cu scorul de 9-5!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scorul, care seamănă cu unul de rugby, nu de fotbal, a fost deschis în minutul 11 de Daniel Marecek. Marecek, Kusej şi Jawo au fost autorii unor „duble” pentru Mlada Boleslav.

Rezultat incredibil în prima ligă din Cehia!

Matejovsky, Helal şi Solomon John au fost marcatorii celorlaltor goluri pentru Mlada Boleslav. De partea cealaltă, au înscris Fantis, Janetzky, Bartosak, Vukadinovic şi Kovinic.

Mlada Boleslav se află, în urma acestui rezultat, pe locul 5 în prima ligă din Cehia. Echipa antrenată de Marek Kulic a acumulat 20 de puncte din 11 partide disputate şi este momentan pe loc de play-off.

De partea cealaltă, Zlin rămâne lanterna clasamentului, cu doar 6 puncte obţinute în 12 partide. Penultima clasată, Jablonec, a adunat 8 puncte din 11 jocuri.

Reclamă

Mlada Boleslav a fost adversara FCSB-ului în Europa League în 2019

Mlada Boleslav a întâlnit-o pe FCSB în Europa League în anul 2019. Cele două echipe s-au confruntat în turul 3 preliminar al Europa League, iar duelul a fost unul foarte strâns.

FCSB a făcut 0-0 cu Mlada acasă şi a învins-o la limită, cu 1-0, în deplasarea din Cehia. Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Ionuţ Panţîru în minutul 90+1.

Mlada Boleslav a avut şi un jucător eliminat în returul cu FCSB. Antonin Krapka a văzut cartonaşul roşu în minutul 75 al returului.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a eliminat-o pe Mlada Boleslav, FCSB avea să părăsească Europa League, în 2019, în play-off-ul competiţiei. Echipa portugheză Vitoria Guimaraes a eliminat echipa patronată de Gigi Becali după 0-0 în tur şi 1-0 în retur.

Singurul transfer de Champions League pe care îl mai face Gigi Becali la FCSB: „Se conturează o echipă ca pe vremuri!”

Au apărut informaţii despre singurul transfer de Champions League pe care îl mai face Gigi Becali la FCSB. Patronul vicecampioanei României îşi mai doreşte să aducă un jucător în această iarnă şi e convins că nu va mai avea rival în Liga 1.

Latifundiarul din Pipera l-a transferat pe Dorin Rotariu şi i-a oferit un salariu lunar de 200.000 de euro. Becali anunţă că va mai aduce şi un mijlocaş care să o ducă pe FCSB în grupele Ligii Campionilor. Becali e sigur că echipa lui nu are cum să mai piardă titlul, primul după o pauză de 9 ani.

”Acum că i-am luat pe Rotariu și pe Ganea, suntem foarte puternici. Dacă mai iau la iarnă încă un mijlocaș, coordonator ceva, deși nici nu mai am nevoie, atunci deja se conturează o echipă ca pe vremuri, cum o construiam eu ușor.

Nu pot să compar actuala echipă decât cu aia care a jucat semifinală de Cupa UEFA. E mult mai puternică echipa de acum, dar s-a întărit fotbalul în toată lumea. Și atunci întărindu-se fotbalul în toată lumea nu se vede diferența dintre asta de acum și aia de atunci.

Dar ce trebuie eu să fac? Să întăresc și mai mult echipa. Eu vă spun, campionatul nu mai are cum să ni-l sufle cineva și noi la anul pe timpul ăsta suntem în Champions League. Domnul o să facă asta pentru a le arăta tuturor dușmanilor”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 VIDEOCatanzaro – Venezia 3-2 a fost în AntenaPLAY! Meci „nebun”, decis de un penalty ratat, repetat şi transformat! 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și