Închide meniul

Singurul transfer de Champions League pe care îl mai face Gigi Becali la FCSB: „Se conturează o echipă ca pe vremuri!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 octombrie 2023, 21:51

Reclamă
Singurul transfer de Champions League pe care îl mai face Gigi Becali la FCSB: „Se conturează o echipă ca pe vremuri!

Singurul transfer de Champions League pe care îl mai face Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu la Palat / Profimediaimages

Au apărut informaţii despre singurul transfer de Champions League pe care îl mai face Gigi Becali la FCSB. Patronul vicecampioanei României îşi mai doreşte să aducă un jucător în această iarnă şi e convins că nu va mai avea rival în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera l-a transferat pe Dorin Rotariu şi i-a oferit un salariu lunar de 200.000 de euro. Becali anunţă că va mai aduce şi un mijlocaş care să o ducă pe FCSB în grupele Ligii Campionilor.

Singurul transfer de Champions League pe care îl mai face Gigi Becali la FCSB

Becali e sigur că echipa lui nu are cum să mai piardă titlul, primul după o pauză de 9 ani.

”Acum că i-am luat pe Rotariu și pe Ganea, suntem foarte puternici. Dacă mai iau la iarnă încă un mijlocaș, coordonator ceva, deși nici nu mai am nevoie, atunci deja se conturează o echipă ca pe vremuri, cum o construiam eu ușor.

Nu pot să compar actuala echipă decât cu aia care a jucat semifinală de Cupa UEFA. E mult mai puternică echipa de acum, dar s-a întărit fotbalul în toată lumea. Și atunci întărindu-se fotbalul în toată lumea nu se vede diferența dintre asta de acum și aia de atunci.

Reclamă

Dar ce trebuie eu să fac? Să întăresc și mai mult echipa. Eu vă spun, campionatul nu mai are cum să ni-l sufle cineva și noi la anul pe timpul ăsta suntem în Champions League. Domnul o să facă asta pentru a le arăta tuturor dușmanilor”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

După 12 etape, FCSB este lider în Liga 1. Roş-albaştrii au 29 de puncte, cu 3 mai mult decât principala urmăritoare CFR Cluj. Rapid şi Universitatea Craiova au 22 de puncte, iar campioana en-titre Farul este pe locul 5, cu 18 puncte.

Prima reacţie a lui Dorin Rotariu, după ce a semnat cu FCSB

Fostul jucător de la Dinamo a spus că îşi doreşte să devină campion cu FCSB. Fostul jucător de la Dinamo a spus că îşi doreşte să devină campion cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Mă simt bine, am fost primit foarte bine și sper ca la meci să câștigăm, asta este prioritatea. Sper să facem și o partidă bună, pe lângă luarea celor trei puncte.

Eu mă simt bine, am avut o săptămână bună, în care m-am pregătit. Sunt pregătit de meci. O să văd la meci la ce nivel sunt. Eu sunt 100% și mă pregătesc 100% ca să fiu pregătit la meci.

Vreau să ajut echipa, eu sper să fac acest lucru cât mai bine. Cu pregătirea mea, eu m-am pregătit la Timișoara, am făcut cu ASU, sunt la un nivel bun, zic eu.

E o impresie bună (n.r. despre fotbalul românesc). Îmi doresc să fiu campion, de asta am venit, și să revin la echipa națională.

Nu este prima dată, nu este un lucru nou că am primit o ofertă de la Steaua (n.r. FCSB). Au fost conversații, propuneri în fiecare perioadă de transferuri. Am considerat că acum este cel mai bun moment pentru că îmi doresc să revin la echipa națională și să fiu campion în România.

Mesajul meu este că o să dau totul să ajut echipa să câștige”, a spus Dorin Rotariu, pentru FCSB TV.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și