Închide meniul

Rivali până la moarte! Ce a spus Cristiano Ronaldo despre Lionel Messi, cu câteva zile înainte de gala pentru Balonul de Aur. „Are o singură ambiție!”

Alexandru Ivan Publicat: 27 noiembrie 2021, 15:32

Reclamă
Rivali până la moarte! Ce a spus Cristiano Ronaldo despre Lionel Messi, cu câteva zile înainte de gala pentru Balonul de Aur. „Are o singură ambiție!

Ce a spus Cristiano Ronaldo despre Lionel Messi, cu câteva zile înainte de gala pentru Balonul de Aur

Bestimage / Bruno Bebert via Hepta

Jurnalistul Pascal Frere, șeful revistei France Football, publicația care acordă Balonul de Aur, a dezvăluit că Ronaldo are o singură ambiție înainte să-și agațe ghetele în cui. Portughezul vrea cu orice preț să-și încheie cariera cu un număr mai mare de Baloane de Aur decât Lionel Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a spus Cristiano Ronaldo despre Lionel Messi, cu câteva zile înainte de gala pentru Balonul de Aur

În prezent, Cristiano Ronaldo (36 de ani) are cinci Baloane de Aur, ultimul cucerit în 2017, în timp ce Lionel Messi (34 de ani) are șase Baloane de Aur, ultimul cucerit în 2019.

„Suntem foarte atenți, câștigătorul Balonului de Aur este un mare secret. Nu cred că există o situație asemănătoare în sport. Trofeul înseamnă mult pentru jucători, Luka Modric a plâns ca un copil atunci când l-am sunat. Creează și rivalitate.

De exemplu, cea dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, care au câștigat premiul de șase ori, respectiv cinci. Ronaldo mai are o singură ambiție și aceea este să-și încheie cariera cu mai multe Baloane de Aur decât Messi. Și știu asta pentru că mi-a spus chiar el”, a spus Pascal Frere, potrivit Mundo Deportivo.

Lionel Messi ar fi câștigat deja Balonul de Aur 2021

S-ar putea însa ca dorința lui Cristiano Ronaldo să fie imposibil de realizat. Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021, anunță sportbible.com, care notează că superstarul argentinian a fost informat deja de France Football, publicația care decernează trofeul.

Reclamă

Cifrele lui Messi în 2021 au fost fabuloase. A reușit 38 de goluri și 14 assist-uri în 47 de meciuri pentru FC Barcelona. În plus, Lionel Messi a cucerit și Copa America, primul său trofeu major alături de naționala Argentinei. În tricoul lui PSG, Messi are un singur gol în Ligue 1, și trei reușite în Liga Campionilor.

Lionel Messi este ultimul câștigător al Balonului de Aur, în 2019. Atunci, argentinianul l-a învins la limită pe Virgil van Dijk, fundașul lui Liverpool. Atunci, victoria lui Messi a fost contestată, pentru că van Dijk avea trofeele majore de partea sa, în special medalia de câștigător al UEFA Champions League.

Candidații pentru Balonul de Aur, anunțați de France Football

Ceremonia de decernare a Balonului de Aur va avea loc pe 29 noiembrie. În 2020, Balonul de Aur a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. În acest an, în cursa pentru trofeu se află 14 fotbaliști din Premier League, câte 5 din Serie A și La Liga, 4 din Ligue 1 și doar doi din Bundesliga.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și