Închide meniul

Robert Lewandowski nu se gândește la retragere: „Mai vreau să joc încă 3-4 ani”. Mesajul care îi va bucura pe fanii Barcelonei

Alex Ioniță Publicat: 8 decembrie 2023, 13:59

Reclamă
Robert Lewandowski nu se gândește la retragere: Mai vreau să joc încă 3-4 ani”. Mesajul care îi va bucura pe fanii Barcelonei

Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona

Robert Lewandowski, în timpul unui meci la Barcelona/ Profimedia

Robert Lewandowski nu se gândește la retragere. Atacantul celor de la FC Barcelona vrea să rămână la cel mai înalt nivel și să se lupte pentru câștigarea de trofee și în următorii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul polonez Robert Lewandowski simte că mai poate să joace încă ”trei sau patru sezoane”, până când va avea aproape 40 de ani, informează DPA, potrivit agerpres.ro.

Robert Lewandowski nu se gândește la retragere

„Încă am acest sentiment şi această pasiune în mine. Cred că pot juca încă trei sau patru ani, pentru că mă simt foarte bine fizic”, a declarat Lewandowski vineri pentru cotidianul sportiv spaniol Marca.

Fostul star al lui Bayern Munchen, în vârstă de 35 de ani, a spus că nu vede un viitor al său ca antrenor, după ce va agăţa ghetele în cui.

După ce a devenit cel mai bun marcator din La Liga în sezonul trecut, după transferul său la FC Barcelona, Lewandowski a marcat doar şapte goluri în 13 meciuri disputate de la debutul actualei ediţii a campionatului spaniol, din cauza unei accidentări. Dar nu este îngrijorat.

Reclamă

„Am sentimentul că sunt la locul potrivit, la momentul potrivit”, a mai spus atacantul polonez.

Atacantul polonez a ajuns la FC Barcelona în vara anului trecut. La momentul respectiv, catalanii au plătit suma de 45 de milioane de euro pentru serviciile acestuia. În cariera sa, polonezul a mai evoluat pentru: Delta Varșovia, Legia II, Znicz Pruszkow, Lech Poznan, Borussia Dortmund și Bayern Munchen.

În momentul de față este cotat la suma de 30 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi a rupt tăcerea despre relaţia cu Robert Lewandowski

La un moment dat, Lionel Messi l-a lăsat cu mâna întinsă pe Lewandowski şi l-a ignorat pe atacantul polonez. La vremea respectivă, atacantul care evoluează în prezent la Barcelona a refuzat să vorbească despre acest moment controversat, în timp ce Lionel Messi a oferit versiunea sa un an mai târziu.

Totul a plecat de la Balonul de Aur câştigat de Lionel Messi în 2021. Starul argentinian, care s-a luptat cu Lewandowski pentru trofeu, a declarat că Lewandowski ar fi meritat să câştige acest premiu în 2020, atunci când premiul nu s-a acordat din cauza pandemiei.

„Declarațiile lui Lewandowski m-au deranjat pentru că atunci când am câștigat Balonul de aur am spus lucruri pe care chiar le-am simțit, însă ca el să vorbească așa, m-a deranjat.

L-am ignorat în timpul meciului pentru că era vorba despre el și eram furios și gândeam că nu ar fi trebuit să spună ceea ce a spus. Am fost extrem de nervos. Dacă l-am driblat în mod intenționat pentru că era el? Da.

După acel moment ne-am întâlnit și am vorbit, am căzut de acord că a fost o neînțelegere. A fost supărat pentru că ceea ce a spus nu a apărut complet pe internet. Apoi a mers la Barcelona și am vorbit despre multe lucruri, despre club, despre oraș, despre tot”, a declarat Lionel Messi, în cadrul unui interviu acordat lui Sebastian Vignolo.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și