Închide meniul

Robert Lewandowski rupe tăcerea după reacția lui Lionel Messi după ce a câștigat Balonul de Aur. ”Aș vrea să fie o declarație sinceră, nu doar vorbe goale”

Antena Sport Publicat: 7 decembrie 2021, 9:00

Robert Lewandowski rupe tăcerea după reacția lui Lionel Messi după ce a câștigat Balonul de Aur. ”Aș vrea să fie o declarație sinceră, nu doar vorbe goale”

Robert Lewandowski rupe tăcerea după reacția lui Lionel Messi

Profimediaimages

  • Robert Lewandowski a pierdut Balonul de Aur în fața lui Lionel Messi
  • Messi: ”Tu ai fost câștigătorul anul trecut”

”Aș vrea să fie o declarație sinceră, nu doar vorbe goale. Am fost atât de aproape, am concurat cu Messi pentru trofeu… Cu siguranță că îl respect pentru felul în care joacă și pentru că a câștigat premiul. Faptul că i-am făcut concurență arată la ce nivel pot ajunge.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am fost foarte trist și a fost un lucru bun că nu am avut meci la mijlocul săptămânii, după gală. Nu pot spune că sunt mulțumit de decizia France Football. Dimpotrivă. Mă simt neîmplinit”, a spus Lewandowski, citat de polonezii de la Moc Futbolu.

Mesajul lui Lionel Messi pentru Robert Lewandowski

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021, dar a avut un mesaj clar pentru France Football, publicația care oferă cel mai important premiu individual al anului. Robert Lewandowski ar trebui să aibă acasă trofeul pentru 2020, susține sud-americanul.

Reclamă

”Toată lumea știe și este de acord cu faptul că tu ai fost câștigătorul anul trecut. Să sperăm că France Football îți va da premiul Balonul de Aur 2020. Cu toții știm că l-ai meritat și sper că îl vei avea acasă”, a spus Messi, după ce a primit al șaptelea Balon de Aur al carierei.

În 2020, France Football a decis să nu organizeze gala decernării Balonului de Aur, din cauza pandemiei de COVID-19. Astfel, Robert Lewandowski, cel care era considerat de toată lumea fotbalului principalul favorit, a ratat șansa carierei de a pune mâna pe trofeu.

Reclamă
Citește și:

Cifre uriașe pentru Robert Lewandowski

Alături de Bayern Munchen, în 2020, Robert Lewandowski a câștigat tripla Liga Campionilor – campionat – Cupa Germanie, Supercupa Germaniei și Supercupa Europei. Jucătorul de 33 de ani e cotat la 60 de milioane de euro.

În 47 de meciuri adunate în sezonul 2019-2020, în toate competițiile, Lewa a marcat 55 de goluri și a oferit 10 pase de gol. 15 dintre goluri au venit în Liga Campionilor, iar 34 în Bundesliga.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 24 mart., 20:41
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!