Închide meniul

Roberto Mancini uimește după ratarea calificării directe la Campionatul Mondial din 2022: ”Vom merge acolo și poate vom câștiga turneul”

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2021, 9:13

Reclamă
Roberto Mancini uimește după ratarea calificării directe la Campionatul Mondial din 2022: ”Vom merge acolo și poate vom câștiga turneul”

Roberto Mancini uimește după pierderea calificării directe la Campionatul Mondial din 2022

Profimediaimages

”A fost un meci în care ne-am chinuit să marcăm, chiar dacă am avut mingea de partea noastră. Am fi putut marca în prima jumătate de oră și am fi fost mai relaxați, dar nu am reușit. S-au apărat cu toată echipa și nu era ușor pentru noi să jucăm. Trebuia să terminăm grupa pe primul loc și puteam face asta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, ne așteaptă lucruri complicate. Am ratat două penalty-uri în momente cheie. Chiar și așa, vom merge la Campionatul Mondial și poate îl vom și câștiga. Am foarte mare încredere în grup, e același ca cel de la Euro”, a spus Mancini, după Irlanda de Nord – Italia 0-0.

Italia a ratat calificarea directă la Campionatul Mondial din 2022

Italia a avut un mare avantaj în fața Elveției, dar nu a reușit să ajungă la Mondial. Echipa lui Mancini era la egalitate de puncte cu elvețienii, înainte de meciul direct din penultima etapă, disputat acasă.

La 1-1, în minutul 90, Jorginho a ratat un penalty care ar fi dus-o practic pe Italia la Mondial. Chiar și așa, campioana Europei rămânea cu un avantaj al golaverajului, de două goluri, înaintea ultimelor meciuri din grupă.

Nu a fost de ajuns! Italia a făcut doar un egal în Irlanda de Nord, în timp ce Elveția s-a impus cu un categoric 4-0 în fața Bulgariei, obținând astfel biletele pentru Qatar.

Reclamă
Reclamă

Echipele calificare deja la Campionatul Mondial din 2022

Echipele deja calificate la CM 2022 sunt: Qatar (țara organizatoare), Elveția, Anglia, Serbia, Spania, Franța, Belgia, Danemarca, Croația, Germania și Brazilia.

Echipele din Europa care au ajuns la barajul pentru CM 2022: Italia, Portugalia, Suedia, Scoția, Rusia, Polonia, Macedonia de Nord.

Reclamă
Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:15

Basarab Panduru, mesaj dur pentru Darius Olaru după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Potolește-te odată!”

11:14

FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei

11:11

Marian Barbu, criticat că nu a oprit meciul Real Sociedad – Anderlecht. Scandal de proporţii în Europa League

10:58

Rio Ave – Famalicao LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

10:39

„Cât de multă durere poți experimenta?”. Lewis Hamilton a ajuns la o concluzie după cele 945 de zile fără victorie în Formula 1

10:30

Farul – Dinamo LIVE TEXT (21:00). „Regele” are nevoie de puncte „ca de aer”. „Câinii” atacă podiumul Ligii 1. Echipele probabile

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 4 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 5 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 6 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!”
Citește și