Închide meniul

Roman Abramovich, nevoit să-și mute din nou iahtul de 600 de milioane de euro! Unde și-a trimis ambarcațiunea de lux

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 aprilie 2022, 22:51 / Actualizat: 5 aprilie 2022, 7:48

Roman Abramovich, nevoit să-și mute din nou iahtul de 600 de milioane de euro! Unde și-a trimis ambarcațiunea de lux

Roman Abramovich a fost sancționat pentru legăturile cu Vladimir Putin

Profimediaimages

Roman Abramovich e în centrul atenției de când Rusia a început războiul în Ucraina. Sancționat drastic de Marea Britanie, oligarhul rus face orice ca să-și protejeze averea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roman Abramovich își mutase iahtul de 600 de milioane de euro din Muntenegru în Turcia după ce au existat încercări de avariere a ambarcațiunii, dar nici aici nu a putut să-l țină multă vreme.

Roman Abramovich și-a mutat din nou iahtul de 600 de milioane de euro

Oligarhul rus avea iahtul staționat în portul din Bodrum, dar administratorii i-au comunicat că trebuie să-și mute „bijuteria”. Asta pentru că firma care administrează portul are sediul la Londra, anunță NY Post. Britanicii au făcut presiuni și l-au alungat pe Abramovich și din Turcia.

Sursa citată notează că ambarcațiunea a fost relocată din nou în Muntenegru, pe plaja Yalikavak, aflată pe coasta Mării Egee. De această dată, Abramovich va spera că nimeni nu încearcă să-i avarieze iahtul și că nicio firmă nu-l va mai expulza din port.

Iahtul oligarhului rus, numit Solaris, are opt niveluri, 48 de camere, dintre care 36 de lux. Ambarcațiunea e dotată o piscină, salon de cosmetică, o discotecă și un beach club în aer liber. Ambarcațiunea poate transporta 20 de ski-jet-uri, un elicopter și un submarin pentru scufundări în ocean.

Reclamă

Abramovich, rol la negocierile dintre Ucraina şi Rusia

Negocierile au avut loc în Turcia, la Istanbul, iar deţinătorul pachetului majoritar de acţiuni de la Chelsea nu a lipsit, chiar dacă au apărut informaţii că a fost otrăvit la precedentele discuţii purtate pentru pace.

Potrivit thesun.co.uk, Abramovich avea „ochii roşii” şi o privire „pierdută”. Totul după ce ar fi trecut prin momente teribile.

Jurnaliştii britanici au precizat că, după ce ar fi fost otrăvit, Abramovich ar fi orbit pentru câteva ore, în timp ce pielea i se desprindea de pe mâini şi de pe faţă. Asta nu l-a oprit şi, la numai câteva zile distanţă, a zburat la Moscova pentru a-i oferi lui Vladimir Putin o notă scrisă de mână de preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și