Închide meniul

România U21 – Germania U21 | Aroganţa nemţilor înainte de meciul decisiv cu tricolorii lui Mutu: "Avem mai multă calitate!"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 martie 2021, 17:13

România U21 – Germania U21 | Aroganţa nemţilor înainte de meciul decisiv cu tricolorii lui Mutu: "Avem mai multă calitate!"

profimedia

Germania U21, înaintea meciului cu România

Părerile sunt împărțite în tabăra Germaniei U21 înaintea meciului cu România. Selecționerul Stefan Kuntz i-a lăudat pe tricolorii lui Mutu, dar atacantul Lukas Nmecha este convins că nemții nu vor întâmpina nicio problemă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21 – Germania U21 | Ce au spus nemții înaintea meciului decisiv de la EURO

"Va trebui să dăm din nou 100% contra României. Au o mentalitate incredibilă și aleargă fantastic. Sunt foarte devotați fotbalului, așa că vom avea din nou o misiune dificilă împotriva lor. Ne așteptăm la multă agresivitate și forță din partea lor", a declarat Stefan Kuntz, potrivit SZ.

"Va fi un meci dificil, dar noi avem mai multă calitate", a spus Lukas Nmecha.

Nmecha și Kuntz au fos protagoniști și în precedentul duel dintre România U21 și Germania U21. Era chiar semfinala de la EURO 2019, când nemții s-au impus cu 4-2. 

Nmecha are două goluri la actuala ediție de la CE de tineret. A marcat atât în partida cu Ungaria (3-0), cât și în cea cu Olanda (1-1).

Reclamă

Stefan Kuntz este selecționerul Germaniei U21 din septembrie 2016. El a cucerit Europeanul de tineret din 2017, alături de staruri precum Leon Goretzka, Leroy Sane, Timo Werner sau Serge Gnabry. 

"Vrem să evoluăm la potențialul maxim și să ne concentrăm pe jocul nostru. Avem totul în mâinile noastre și asta este cel mai important", a spus și fundașul Amos Pieper. 

Cum se califică România în sferturile de finală ale EURO U21

Victorie cu Germania. Ca să nu mai depindă de niciun calcul, tricolorii trebuie să învingă în ultimul meci al grupei.

Reclamă 4 / 0/3

Egal cu Germania. În acest scenariu, lucrurile se complică. Dacă Olanda învinge Ungaria, echipă fără şanse de calificare, vom avea trei echipe cu câte 5 puncte: România, Germania şi Olanda. Se va face un clasament în care vor conta meciurile directe. Toate sunt egale, la fel şi golaverajul, astfel încât vor fi decisive golurile marcate!

România – Germania 0-0. Tricolorii vor termina pe locul trei, în spatele Olandei şi al Germaniei.

România – Germania 1-1. În acest caz, va fi egalitate perfectă şi la clasamentul în trei şi vor fi luate în calcul şi meciurile cu Ungaria. Germania se califică. Noi trebuie să sperăm că Olanda câștigă doar cu 1-0.

România – Germania 2-2. Ne calificăm de pe locul al doilea, în spatele Germaniei.

Înfrângere cu Germania. În acest scenariu, Olanda trebuie să piardă meciul cu Ungaria sau să facă egal.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și