Închide meniul

Romelu Lukaku a încins atmosfera în vestiarul lui Chelsea: „Nu sunt fericit! Vreau să mă întorc la Inter!” + Thomas Tuchel a răbufnit: „Aduce zgomot degeaba!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 decembrie 2021, 15:28

Romelu Lukaku a încins atmosfera în vestiarul lui Chelsea: „Nu sunt fericit! Vreau să mă întorc la Inter! + Thomas Tuchel a răbufnit: „Aduce zgomot degeaba!

Romelu Lukaku a încins atmosfera în vestiarul lui Chelsea

Profimedia

Romelu Lukaku a încins atmosfera în vestiarul lui Chelsea

Romelu Lukaku este nefericit la Chelsea. Transferat de la Inter vara trecută pentru 115 milioane de euro, atacantul nu se regăsește pe Stamford Bridge, unde a marcat doar 7 goluri în 18 meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vârful belgian a vorbit despre situația sa în cel mai recent interviu și a făcut un anunț uluitor: vrea să se întoarcă la Inter în scurt timp.

„Fizic sunt bine. Dar nu sunt mulțumit de situația de la Chelsea. Tuchel a ales să joace cu alt sistem. Nu voi renunța, voi fi profesionist. Nu sunt mulțumit de situație dar sunt profesionist și nu pot renunta acum.

Cred că tot ce s-a întâmplat vara trecută nu trebuia să se întâmple așa. Cum am plecat de la Inter, cum am părăsit clubul, cum am comunicat cu fanii Interului. Asta mă deranjează pentru că nu era momentul potrivit. Acum este momentul potrivit să-mi împărtășesc sentimentele.

Întotdeauna am spus că o am pe Inter în inimă, știu că mă voi întoarce la Inter, sper cu adevărat. Sunt îndrăgostit de Italia. Sper din suflet să mă întorc la Inter nu la sfârșitul carierei, ci când voi fi încă la cel mai înalt nivel pentru a câștiga mai multe împreună”, a spus Lukaku, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Reclamă
Citește și:

Thomas Tuchel a răbufnit la adresa lui Romelu Lukaku

Vorbele lui Lukaku l-au scos din minți pe Thomas Tuchel. Antrenorul lui Chelsea l-a pus la punct pe atacant la ultima conferință de presă.

„Nu îmi place ce a spus pentru că aduce zgomot degeaba. Se creează o situație tensionată de care nu avem nevoie, pur și simplu nu ne ajută cu nimic aceste declarații. Pe de altă parte, nu ar trebui să facem un mare caz din ce a spus Lukaku, să nu privim mai departe de ce a zis. E foarte ușor să scoți declarația din context și să vii cu titluri de primă pagină.

Poate că nu a vrut să spună ce a spus, ci doar să își exprime afecțiunea față de fanii lui Inter. Eu nu îl văd nefericit la antrenamente, dimpotrivă. Dacă e ceva, vom discuta în spatele ușilor închise. Dar vă spun, comportamentul pe care Romelu îl are la antrenamente, la Cobham, nu m-a făcut să cred vreo secundă că nu se simte bine aici. Vom discuta, însă, dar nu public. Să fiu cinstit, nu e o declarație care să îmi fi plăcut, normal”, a răbufnit Tuchel la conferința de presă a meciului cu Liverpool.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și