Închide meniul

Romelu Lukaku, amendat de Chelsea după declaraţiile de „dragoste” făcute la adresa lui Inter Milano! Atacantul belgian trebuie să plătească o sumă uriașă

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 ianuarie 2022, 16:31

Romelu Lukaku, amendat de Chelsea după declaraţiile de „dragoste făcute la adresa lui Inter Milano! Atacantul belgian trebuie să plătească o sumă uriașă

Romelu Lukaku, amendat de Chelsea

Profimedia

Romelu Lukaku, amendat de Chelsea

Această amendă ar fi fost decisă, luni, după o întâlnire a conducerii clubului de pe Stamford Bridge şi jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul Thomas Tuchel a decis să-l sancţioneze pe internaţionalul belgian prin scoaterea din lot înaintea meciului cu Liverpool, de duminică, după ce acesta a dat un interviu fără acordul clubului, pentru Sky Italia.

Surprins şi deranjat de cuvintele lui Romelu Lukaku, care a mărturisit că este nemulţumit de situaţia în care se află la Chelsea, antrenorul Thomas Tuchel a decis să se descurce fără atacantul belgian de 28 de ani la importantul meci din Premier League cu Liverpool, scor 2-2.

Întrucât interviul în cauză nu a fost aprobat de club, Tuchel a promis măsuri disciplinare. „Nu ne place, mie nu îmi place. Face o vâlvă de care nu avem nevoie şi nu ne ajută. Romelu este un jucător cu experienţă, ar trebui să ştie cum e când trimite mesaje de genul acesta”, a explicat tehnicianul german de 48 de ani.

Autor a 7 goluri în 18 meciuri în toate competiţiile din acest sezon, Lukaku şi-a pierdut postul de titular la revenirea după o accidentare, la sfârşitul lunii noiembrie.

Reclamă

Romelu Lukaku a încins atmosfera în vestiar

„Nu sunt mulţumit de situaţie, este normal. Cred că antrenorul a ales să joace cu o formaţie diferită, trebuie doar să continui să muncesc şi să fiu profesionist. Sunt muncitor şi nu trebuie să renunţ”, a spus Lukaku în interviul acordat Sky, înaintea finalului anului trecut.

Apoi, el s-a referit la transferul său la Chelsea, produs vara trecută după ce a promis că nu va părăsi campioana Italiei: „Cred că tot ce s-a întâmplat nu ar fi trebuit să se petreacă aşa. Felul în care am plecat de la Inter, felul în care am comunicat cu fanii, mă deranjează pentru că nu era acela momentul potrivit. Acum cred că este timpul să vorbim pentru că am spus mereu că am echipa Inter în suflet. Mă voi întoarce şi voi juca acolo, chiar sper cu adevărat. Sunt indragostit de Italia”

Lukaku a reintrat ca titular şi a marcat, miercurea trecută, în meciul cu Brighton, scor 1-1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Romelu Lukaku a declanșat nebunia! Conte îl vrea la Tottenham

Romelu Lukaku a aruncat în aer perioada de mercato din această iarnă. Declarațiile făcute de atacantul lui Chelsea au creat o prăpastie uriașă între el și Thomas Tuchel, care l-a și scos din lot pentru marele derby cu Liverpool.

Lukaku nu este fericit la Chelsea, un lucru pe care acesta l-a recunoscut într-un interviu acordat recent. Antonio Conte stă mai nou la pândă și îl consideră pe Romelu Lukaku înlocuitorul perfect al lui Harry Kane.

Chiar și Juventus ar avea de câștigat din această mutare. Dusan Vlahovic era prioritatea lui Spurs până la ”apariția” lui Lukaku. Tottenham va renunța astfel la Dusan Vlahovic, care ar avea drumul liber către echipa lui Max Allegri, anunță Gazzetta dello Sport.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și