Închide meniul

Romelu Lukaku a declanșat nebunia! Conte îl vrea la Tottenham. Juventus exultă: are drum liber pentru transferul lui Dusan Vlahovic

Antena Sport Publicat: 2 ianuarie 2022, 14:40

Romelu Lukaku a declanșat nebunia! Conte îl vrea la Tottenham. Juventus exultă: are drum liber pentru transferul lui Dusan Vlahovic

Romelu Lukaku a declanșat nebunia

Profimediaimages

  • Romelu Lukaku a aruncat în aer perioada de mercato
  • Dusan Vlahovic poate ajunge la Juventus

Lukaku nu este fericit la Chelsea, un lucru pe care acesta l-a recunoscut într-un interviu acordat recent. Antonio Conte stă mai nou la pândă și îl consideră pe Romelu Lukaku înlocuitorul perfect al lui Harry Kane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar și Juventus ar avea de câștigat din această mutare. Dusan Vlahovic era prioritatea lui Spurs până la ”apariția” lui Lukaku. Tottenham va renunța astfel la Dusan Vlahovic, care ar avea drumul liber către echipa lui Max Allegri, anunță Gazzetta dello Sport.

Romelu Lukaku a încins atmosfera în vestiarul lui Chelsea

Romelu Lukaku (28 ani) a încins atmosfera în vestiarul lui Chelsea, iar Thomas Tuchel a răbufnit la scurt timp. Atacanul își dorește să se întoarcă la Inter, unde a avut cifre excelente.

Reclamă

Romelu Lukaku este nefericit la Chelsea. Transferat de la Inter vara trecută pentru 115 milioane de euro, atacantul nu se regăsește pe Stamford Bridge, unde a marcat doar 7 goluri în 18 meciuri.

Vârful belgian a vorbit despre situația sa în cel mai recent interviu și a făcut un anunț uluitor: vrea să se întoarcă la Inter în scurt timp.

Reclamă

Romelu Lukaku a încins atmosfera la Chelsea

„Fizic sunt bine. Dar nu sunt mulțumit de situația de la Chelsea. Tuchel a ales să joace cu alt sistem. Nu voi renunța, voi fi profesionist. Nu sunt mulțumit de situație dar sunt profesionist și nu pot renunta acum.

Cred că tot ce s-a întâmplat vara trecută nu trebuia să se întâmple așa. Cum am plecat de la Inter, cum am părăsit clubul, cum am comunicat cu fanii Interului. Asta mă deranjează pentru că nu era momentul potrivit. Acum este momentul potrivit să-mi împărtășesc sentimentele.

Întotdeauna am spus că o am pe Inter în inimă, știu că mă voi întoarce la Inter, sper cu adevărat. Sunt îndrăgostit de Italia. Sper din suflet să mă întorc la Inter nu la sfârșitul carierei, ci când voi fi încă la cel mai înalt nivel pentru a câștiga mai multe împreună”, a spus Lukaku, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham
Premier League • 18 mart., 20:56
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!”
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024
EURO 2024 • 18 mart., 17:17
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!”