Închide meniul

Ronald Koeman, în război total cu fanii Barcelonei care i-au atacat mașina: „Nu au educație și nu știu cum să se comporte!”

Dragoș Vasile Publicat: 26 octombrie 2021, 15:32

Ronald Koeman, în război total cu fanii Barcelonei care i-au atacat mașina: „Nu au educație și nu știu cum să se comporte!

Ronald Koeman

Profimediaimages

  • Ronald Koeman, în război total cu fanii Barcelonei care i-au atacat mașina
  • Antrenorul catalanilor i-a pus la zid pe suporteri

Ronald Koeman, în război total cu fanii Barcelonei care i-au atacat mașina

Suporterii Barcelonei au lovit cu pumnii și picioaele în mașina antrenorului olandez, în momentul în care acestă părăsea stadionul Camp Nou, după eșecul din El Clasico, scor 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul catalanilor a răbufnit: „Nu cred că putem să găsim o soluție acum. Sunt oameni lipsiți de educație. Acești oameni nu știu cum să să se comporte. Atmosfera pe stadion, chiar și la 0-2, era cu totul opusă față de ce am resimțit în afara stadionului.

Nu trebuie să le dăm multă atenție acestor oameni. Astfel de lucruri s-au mai întâmplat în trecut, chiar și Puyol a trecut printr-un astfel de episod. E păcat că nu poți să pleci acasă în siguranță, este o problemă socială!”, a spus Ronald Koeman, citat de Marca.

Reclamă
Citește și:

Ronald Koeman rămâne antrenorul Barcelonei chiar și după eșecul din El Clasico

Situația de la Barcelona e pur și simplu incredibilă. Catalanii au pierdut un nou El Clasico, scor 1-2, însă conducerea de pe Camp Nou are în continuare încredere în Ronald Koeman, după cum notează Marca.

Sursa citată menționează că Joan Laporta consideră că prestațiile catalanilor nu au fost slabe, motiv pentru care antrenorul olandez primește o nouă șansă. Astfel, următoarele trei meciuri vor fi decisive pentru viitorul lui Koeman.

Reclamă

Cum arată programul Barcelonei:

În campionat, FC Barcelona ocupă locul 9 după 9 etape, cu 15 puncte, în timp ce în UCL catalanii sunt pe locul 3 în grupa E, cu doar 3 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 24 mart., 20:41
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli
Fanii lui Rapid vor să facă un adevărat „infern” pe Arena Națională, la derby-ul cu FCSB
Liga 1 • 9 mart., 14:54
Fanii lui Rapid vor să facă un adevărat „infern” pe Arena Națională, la derby-ul cu FCSB: „Un mare vulcan vișiniu!”
Gică Craioveanu a pronunţat numele jucătorilor din Liga 1 care ar putea face pasul în La Liga
Liga 1 • 9 feb., 10:08
Gică Craioveanu a pronunţat numele jucătorilor din Liga 1 care ar putea face pasul în La Liga: „Uitaţi-vă la Real şi Barcelona!”
Ronald Koeman înțelege de ce Xavi a anunțat că pleacă de la Barcelona
Fotbal extern • 8 feb., 18:26
Ronald Koeman înțelege de ce Xavi a anunțat că pleacă de la Barcelona: „Să fii antrenor aici e un atac la sănătatea mentală”